Hvorfor du skal prøve DIY Lash Extensions?

Alle kvinder bekymrer sig om hendes øjenvipper. De indrammer øjnene og ansigtet hvilket er hvorfor DIY Lash Extensions fra Nanolash er værd at tjekke ud. Disse cluster øjenvipper vokser i popularitet. Hvorfor skulle du også prøve dem?

nanolash DIY lash extensions

Falske øjenvipper – hvad skal du vide omkring DIY Lash Extensions?

DIY Eyelash Extensions’ Gør-det-selv klynge vippe extensions er nye på det kosmetiske marked. Disse unikke klynge øjenvipper fra Nanolash garanterer at alle kan lave en let øjenvippe forlængelse derhjemme.

Mange af jer tænker sikkert hvordan det er muligt. DIY Eyelash Extensions er individuelle cluster øjenvipper som gør det muligt for dig at lave flotte falske øjenvipper på bare 10 minutter. Vælg det smukke Hollywood look, eller et mere afdæmpet look der kan bruges til hverdag. Uanset hvad du vælger – er 10 minutter altid nok til at ændre dit look.

De kunstige øjenvipper fra DIY Eyelash Extensions kommer i to versioner:

  • Et individuelt sæt – inkluderer 35 individuelle klyngevipper i 3 størrelser (10, 12 og 14 mm) og 8 styles.
  • Vippe extensions kit – indeholder ud over overstående også pincetter, sealer, remover, og en bonder fra Nanolash.

Hvordan påsætter man så disse klynge øjenvipper fra Nanolash?

At påsætte gør-det-selv klynge øjenvipper er superlet med lette cluster øjenvipper fra Nanolash. Disse falske øjenvipper er designet så alle let kan påsætte dem, selv dig der ikke har prøvet det før.  

De kunstige øjenvipper har en sort, fleksibel strimmel som er med til at camouflere ujævnheder i overgangen mellem de individuelle cluster vipper, og dine egne naturlige øjenvipper. Påsættelsen, er let og er i 4 trin:

  • Påfør bonderen på den falske øjenvippe – et tyndt lag lim er nok
  • Giv bonderen tid til at blive godt klistret – det tager normalvis mellem 30-60 sekunder
  • Vælg den kunstige øjenvippe du ønsker, og påsæt den ca 1 mm fra din naturlige vippekant
  • Pres den kunstige øjenvippe og dine naturlige vipper sammen, og påfør til sidst sealeren – for at fjerne de klistrede rester fra bonderen

Du kan påsætte så mange kunstige øjenvipper som du har lyst til. 4 eller 5 falske øjenvipper er nok per øje. Naturligvis kan du mikse de forskellige længer indtil du opnår det ønskede look.

Den øjenvippe forlængelse du laver, kan vare i helt op til 5 dage. Du behøves ikke at tage dem af når du skal i seng, men det er anbefalet ikke at bruge oliebaseret kosmetik da disse oftest vil have en dårlig effekt på din øjenvippe forlængelse.

De kunstige øjenvipper fra Nanolash er bløde og passer perfekt til alle øjenforme. Du burde ikke have nogle problemer med at påsætte disse øjenvipper derhjemme

DIY eyelash extensions

Nanolash DIY Eyelash Extensions – en opsummering

Vipperne du selv kan sætte på er unikke, og fortjener at blive hyldet som et premium produkt fordi der er så mange fordele – disse falske øjenvipper du kan påsætte derhjemme er super bløde, fleksible og lette at påsætte samt de kommer i forskellige styles.

At påsætte disse falske øjenvipper fra Nanolash vil kun tage dig 10 minutter max. De er af god kvalitet og vil blive siddende i op til 5 dage. Det er en megasmart måde at ændre dit look uden at skade dine naturlige øjenvipper.

Disse falske øjenvipper du kan påsætte derhjemme, er super til specielle begivenheder og uplanlagte byture. Takket være de forskellige styles, kan du lave forskellige looks. De er fantastiske til for eksempel et bryllup, til hverdag, eller til brug ved et fotoshoot.