Biotherms opklarende, eksfolierende biosourcegel

Biotherms opklarende, eksfolierende biosourcegel er udviklet specielt til plejning af tør hud. Gelens egenskaber og konsistens gør huden behageligt ren og er på samme tid utroligt blid og skånsom. For at gøre dette muligt indeholder produktet Shea smør. Denne ingrediens har olierende, regenererende, og ernærende egenskaber. Ved at bruge denne gel fra Biotherm fugtgiver man ansigtshuden. Tør hud betragtes også som sensitiv hud, så produktet indeholder derfor små skrubbende partikler som fjerner døde hudceller på den mest delikate måde, så huden kan blive blød.

Biotherms opklarende, eksfolierende biosourcegel fjerner derudover også tilstopning af porerne forårsaget af sebum, urenheder, og snavs. Gelen gør teinten klar til andre hudplejningsprocesser, såsom brug af ansigtsmasker, dybdegående rensninger, og brug af fugtgivende cremer. Målet med dette produkt er at forbedre teintens tilstand, fremhæve den, udglatte hudens tone, og regenerere og ernære huden.

ишщерукь-ишщы

Hvordan bruger man Biotherms opklarende, eksfolierende biosourcegel? Først og fremmest bør man rense ansigtet med en toner eller makeupfjerner. Derefter kan man anvende gelen på lettere våd hud – men undgå øjenområdet. Når gelen er på skal man massere ansigtet et par minutter, hvorefter gelen skylles af med koldt vand. Sidst, men ikke mindst, anbefales det at man bruger en fugtgivende creme eller ansigtsmaske.

Biotherms opklarende, eksfolierende biosourcegel købes i en gennemsigtig tube. Takket være denne indpakning kan man se hvornår man er ved at løbe tør for gel, så man kan nå at købe en ny. Produktet står på låget, så det er nemt at bruge hele tubens indhold. Gelens har en cremet konsistens og er lys pink i farven. De mørkere pletter er skrubbepartikler. Produktets lette formular gør at gelen absorberes hurtigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *