7 grunde til at du vil elskede Liquid Silk Bi-Phase Hair Conditioner fra Nanoil

Den daglige hårplejerutine kan være udfordrende. Det skal balanceres, så du ikke går til ekstremerne. Vi har brug for ingredienser der får håret til at se bedre ud, og beskytte mod skade. Og det er en ingrediens der kan gøre begge dele! Flydende silke har været populært i lang tid, men det kan give problemer når du bruger det på fint hår. Da det nogle gange tynger hår ned, så skal du vælge den ebdste. Prøv den super lette flydende silke i en Nanoil tofaset balsam. Dit hår fortjener dette strejf af luksus.

liquid silk hårbalsam Nanoil

Fordele ved Nanoil Liquid Silk Bi-Phase Conditioner

1. Let og tynger ikke ned

En ret flydende balsam der kan udføre mirakler. Du skal bare ryste flasken for at kombinere faserne af produktet og herefter sprøjte det på håret. Denne milde mist dækker ligeligt alle dele af håret, holder det friskt og fyldt med form indtil den næste vask. Nanoil Liquid Silk Conditioner tynger ikke håret ned som de fleste leave-in balsammer.

2. Ultimativ glans

Ved du hvad der gør flydende silke så populært? Dette mirakuløse protein er bedst til at booste hårets glans. Flydende silke i Nanoil-formlen forhindrer krus og filtret hår. Håret er jævnt, nemmere at frisere og meget rart at røre ved. Denne balsam giver en fantastisk effekt når først det påføres!

3. Leave-in formel nærer håret i længere tid

Nanoil Liquid Silk er meget nem at bruge: Spray det på håret efter shampoo eller endda om dagen, når håret skal bruge ekstra beskyttelse og styrke. Når du ser noget kruset hår eller glansløshed, så lad Nanoils balsam håndtere det. Da det ikke skal renses ud, så sikrer det dit hår mod skader i flere timer.

bedste liquid silk hårbalsam Nanoil

4. Kontrol over krus for bedre, glattere hår

Nanoil Liquid Silk Conditioner er en fantastisk hårstylist! Brug det altid før du sætter hrået: det beskytter ikke kun mod varmeskader, men gør også håret nemmere at arbejde med, ved at give jævnhed og forhindre kruset hår.

5. Styrkende effekt

Nanoil Conditioner tæmmer ikke blot viltert hår og gør det også flottere, men styrker også svagt, skadet og fint hår, der mangler hydration. Nanoil har en fantastisk plejende effekt, og hvis du bruger det på hyppig basis, vil det forbedre tilstanden af dit hår meget hurtigt.

6. Langtidsholdbar balsam

Ingen kan lide produkter der løber tør på en måned. Endnu en fordel ved Nanoil Liquid Silk Conditioner holder utrolig længe. To eller tre pump er perfekt til at dække håret ned langs længden. Nanoil holder hårets sundt, modstandsdygtigt og fantastisk i flere uger.

7. Påfør igen når du har lyst

Denne balsam redder altid din frisure. Hold den altid i nærheden, så det kan håndtere enhver krise med frisure, f.eks. på grund af vejret. Du kan være sikker på, at dit hår ikke vil blive kruset på grund af fugtighed, solskader og tørhed, eller blive filtret af vinden.

For flere detaljer, så gå ind på www.nanoil.dk. Se den fulde produktlinje baseret på flydende silke, arganolie eller keratinmolekyler. Nanoil ved hvordan man plejer håret som en pro!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *