TOP 10. Keratinhårmasker anbefalet af professionelle

Dit hår er skadet, så du rækker ud efter en keratinhårmaske. Det er en fornuftig ting at gøre, men vidste du, at ikke alle keratinmasker virker på samme måde? Det lyder dårligt, ikke? Bare rolig, vi har lige hvad du skal bruge. Her er de 10 bedste hårprodukter du kan bruge til at give dit hår en livreddende keratinbehandling. Tjek hvilke produkter der kan hjælpe dig med at genoplive dit skadede hår.

Reparation af skadet hår kræver tålmodighed, selvdisciplin, vedholdenhed, og eksperthjælp. Det kan ikke altid være nok at bruge en tilfældig balsam når håret er skrøbeligt, spalter og nemt knækker. Hvad skal du så gøre?

Reparation til skadet hår? Kun keratin

Den eneste ingrediens som skadet hår behøver, er keratin. Dette protein er essentielt for en reparerende hårbehandling der skal udbedre skader. Hvorfor? Fordi håret er lavet af keratin. Ved at levere keratin til håret, udfylder du huller der opstår på og inde i håret, gør det stærkere og forbedrer modstanden mod skader. Det interessante er, at keratin i hårprodukter har forskellige former. Den mest effektive er bestemt hydrolyseret keratin da molekylerne er mindre, og derfor kan trænge dybere ind. Når det så er sagt, så anbefales det at kigge efter produkter der er beriget med den rette mængde keratin i en høj nok koncentration. Endelig, hvis keratin ikke er nøgleingrediensen i et hårprodukt, men bare et tilsætningsstof, så vil effekterne ikke være særlig tilfredsstillende.

Keratin i hårpleje

Der er masser af måder at understøtte håret med keratin. For eksempel kan du besøge en frisør og bede om en keratinbehandling, også kendt som en semi-permanent udglattende hårbehandling. På trods af at være en af de mest populære reparerende hårbehandling, så giver det ikke mening at lave det når markedet tilbyder keratinmasker der kan levere en lignende, eller nogle gange bedre resultater. En god keratinmaske reparerer og styrker ikke bare håret, men giver også beskyttelse og afslører flottere hår. Det bedste ved disse produkter er, at du ikke behøver at gå ud af huset for at få disse fantastiske effekter!

Understøttelse af håret med en keratinhårmaske er en fantastisk effektiv måde at få sundere hår da sådanne produkter virker inde i håret via design, hvor reparationen er allermest nødvendig. Med hver påføring, bliver de små proteinmolekyler leveret til skadet hår for at reparere og afsløre stærkere og sundere hår. Du kan føle og se det.

Hvad er kvaliteterne ved en god keratinhårmaske?

Nu hvor du endelig har løsningen, kan du gribe til handling. Tingene kan blive lidt komplicerede når man indser, at der er nærmest utallige keratinhårmasker tilgængelige i butikkerne og online. Hvilken er bedst? Bør du vælge den billigste hårmaske eller måske er den højeste pris lig med den højeste effektivitet? Hvad bør du gøre, når du ikke ved hvilken hårmaske du vælger? Den bedste løsning er at tjekke, om hårmasken du har i hænderne tilbyder følgende:

  • en høj koncentration af keratin (det kan ikke være i slutningen af ingredienslisten!)
  • naturlig formel fri for parabener, ftalater og PEG-s
  • ekstra næringsstoffer, f.eks. vitaminer
  • en let konsistens (reducerer risikoen for slapt og fladt hår)

10 BEDSTE HÅRMASKEPRODUKTER

Hvis du søger efter den ideelle hårmaske selv, og det ikke er en opgave du er så glad for at gå i gang med, eller du bare ikke har tid, så se de gode råd nedenunder. Produkterne bliver kaldt for de bedste, hvilket bevises af anmeldelserne, værdien for pengene og resultaterne. Tag et kig på de bedste keratinhårmasker, takket være hvilke kampen for flot hår bliver en behagelig og velplanlagt handling med en lykkelig slutning.

Hvilken keratinhårmaske er bedst?

1. Nanoil, Keratin Hair Mask

Nanoil, Keratin Hair Mask

Nummer 1 blandt alle keratinhårmasker. Nanoil Keratin Hair Mask vinder kundeundersøgelserne, for den tilbyder maksimale effekter der går hånd i hånd med en konkurrencedygtig pris. Interessant nok, så indeholder dette produkt hydrolyseret keratin og panthenol, der både styrker og reparerer håret fra første brug. Det får håret til at genoprette sin jævnhed, modstandskraft og glans. De ønskede resultater kan ses efter én gangs brug. En af de største plusser ved Nanoil keratin hair mask er det faktum, at den er super let, hvilket betyder, at den ikke fjerner volumen fra håret. Sidst men ikke mindst, så omslutter dette produkt håret med en dejlig aroma, og formlen er simpel, cruelty free og veludviklet. Du kan mærke den høje kvalitet. Du kan se mere på nanoil.dk

2. Rene Furterer, Absolute Keratine Ultimate Repairing Mask

En reparerende hårmaske lanceret af et fransk mærke, Rene Furterer, er endnu et interessant tilbud, selvom det er væsentligt dyrere og tilgængelig i en mindre størrelse end hårmasken der blev nævnt ovenover. Dette produkt er designet til at pleje skadet hår, da det gør brug af pulver fra plantebaseret keratin, planteolier og andre ingredienser der forbedrer håret. Keratinhårmasken fra Rene Furterer reparerer, genopbygger og forynger, og derudover tilbyder det en intensiv aroma med bergamot, pæon og cashmeran-træ. Desværre kan den begrænsede tilgængelighed af Absolue Keratine-produkter, inklusive hårmasken, fra Rene Furterer, være lidt nedslående.

3. Lanza, Keratin Healing Oil Intensive Hair Masque

Endnu en populær keratinhårmaske tilbudt af Lanza. Det er uden tvivl et elegant produkt, der er beregnet til en dybdegående og reparerende hårbehandling. Det er selvfølgelig ikke bare indpakningen der betyder noget, men også ingredienserne. Hvad kan der findes i masken? En kombination af keratin og en nærende olieblanding (f.eks. kaffe og açaí). Takket være dette sæt af ingredienser, så forstærker Lanza hårmasken den smukke, sunde glans, og glatter håret ved at forbedre modstandskraften og gøre det glat. Desværre er dette ikke det ideelle produkt – den høje pris og lille størrelse er to ulemper.

4. Virtue, Restorative Treatment Hair Mask

Når det gælder pris, så står de fleste keratinhårmasker øverst på hylden, og det gælder også dette produkt. Den cremede hårmaske fra Virtue koster lidt, men for pengene får du en reparerende hårbehandling, der ikke tynger håret. Nøgleingrediensen der bruges i dette produkt er en unik og proteinbaseret blanding ved navn Alpha Keratin, der gør fugtning og næring muligt igen. Producenten anbefaler at bruge denne keratinhårmaske på alle slags hår, men produktet virker dog til at være den bedste løsning for dem der har skrøbeligt hår, der knækker af.

5. Wella SP Luxe Oil, Keratin Restore Mask

Wella Professional er et velkendt brand, som også har en keratinhårmaske i sin kollektion. Dette er masken fra Luxe Oil-serien, der kombinerer keratin med tre værdifulde olier: argan, jojoba og mandel. Keratinhårmasken fra Wella Sp er en dybt nærende formel der reparerer skadet hår og styrker. Det skal bruges systematisk efter hver shampoo. Det er en skam, at den lille størrelse er lig med en kortvarig behandling. Det bliver endnu værre når man indser, at prisen ikke svarer til den lille kvantitet.

6. Schwarzkopf, BlondMe Keratin Restore Bonding Mask

Et andet velkendt brand, Schwarzkopf, har gjort brug af den kraftfulde keratin og inkluderet det i deres BlondMe-serie. Da den primære opgave er, at intensivere farven og modvirke skader, så er dette produkt primært beregnet til farvebehandlet og afbleget hår. Dette betyder selvfølgelig ikke, at dem der leder efter en dybdegående hårbehandling ikke kan række ud efter Schwarzkopf BlondMe keratin hair mask. Dette produkt nærer, fikser og fobredrer modstandskraften i håret, og derudover så giver det også beskyttelse mod skadelige faktorer, såsom UV-stråler.

7. Damila, Deep Treatment Mask

En ret interessant mulighed hvad angår keratinhårmasker – nemlig produktet fra Damila, deres Deep Treatment Mask. Den dårlige tilgængelighed af denne hårmaske kan være lettere demotiverende, men der er én ting ved dette produkt der gør det værd at lede efter – prisen er ikke overdrevet. I dette produkt finder du hydrolyseret keraitn der, naturligvis, reparerer skader. Men der er mere til denne maske end blot keratin – det er også lavet med risproteiner, hvedeaminosyrer, sojaproteiner, kollagen og panthenol. Desværre er de tilbageværende ingredienser silikoner, som ikke altid er en dårlig ting. Der er nogle sjældne hårtyper, der er nemmere at arrangere, når de behandles med silikoner.

8. Revicare, Keratin Hair Mask Intensive Treatment

På en af de største online auktionssider kan du købe et hårprodukt der kombinerer keratin, retinol og kokosolie (passende til hår med lav porøsitet). Dette produkts navn er Revicare – en keratinhårmaske der styrker tørt, skadet og overbehandlet hår. Dette produkt forbedrer ikke bare synligt hårets udseende, men forebygger også, hvis du ikke bruger for meget. For meget keratin kan skade håret. Revicare Keratin Intensive Treatment fortjener noget anerkendelse, selvom tilfredsstillelsen fra resultaterne der opnås er en anden sag.

9. John Frieda, Hydrate & Recharge Deep Soak Masque

Denne runde af de bedste keratinhårmasker ville ikke være komplet uden et produkt beregnet til tørt og livløst hår fra det verdensberømte mærke John Frieda. De to nøgleingredienser der bruges i denne hårmaske er keratin og monoiolie, der sammen plejer svagt hår og gør det fugtet, skinnende og glat. Interessant nok, så er John Friedas keratinhårmaske en af de billigste tilbud på listen, så det bør virke for dem, der mener, at prisen er det vigtigste kriterie.

10. Hask, Keratin Protein Smoothing Deep Conditioner Packette

Sidst men ikke mindst, et interessant produkt – en keratinhårmaske i en… pose! Perfekt til at smide i håndbagagen eller bruges når du ikke kan bruge produktet i fuld størrelse. En pakke lader dig udføre 1-2 behandlinger (afhængig af længden og tykkelsen på håret) for at understøtte det med en essentiel portion keratin. Hvad gælder pris, så er den ikke så dårlig, men hvis du vil udsætte dit hår for en almindelig keratinbehandling, så er det bedre at have et produkt i fuld størrelse ved hånden.