GlamGlows ansigtsmasker: Youth Mud Mask og Super Mud Mask

GlamGlows to ansigtsmasker kan bruges af alle, uanset hudtype, køn, og alder. Produkterne betragtes derfor som fuldstændigt universelle. Begge ansigtsmasker er let genkendelige – Youth Mud Mask købes i en sort krukke og Super Mud Mask købes i en hvid krukke. Begge krukker indeholder 50 ml muddermaskeprodukt.

Youth Mud Mask fra GlamGlow

En af ansigtsmaskens hovedfunktioner er at den highlighter misfarvninger, udglatter hudtonen, og jævner ansigtshuden. Derudover giver dette produkt produktionen af collagen et boost, eksfolierer epidermis, og renser hudens porer. Youth Mud Mask gør huden lidt strammere, reducerer hudporernes synlighed, modvirker opformeringen af acne, og udtørrer de små sår som en gang imellem opstår på ansigtet. Det er dog ikke de eneste gode egenskaber Youth Mud Mask har at byde på. Ansigtsmasken regulerer også talgkirtelaktivitet og reducerer dermed sebum produktion og fedtet hud.

Hvordan anvender man GlamGlows Youth Mud Mask? Først og fremmest skal man rense ansigtet, nakken, og kavalergangen. Derefter påfører man et tykt lag af masken og venter til den bliver tør. Efter omkring 15 minutter renser man huden med varmt vand og anvender en fugtgivende creme eller olie.

Alle de vidunderlige egenskaber Youth Mud Mask har at byde på er resultatet af de ingredienser som bruges i produktet. Ansigtsmasken består af marine ler, vulkansk sten, ekstrakt fra grønne teblade, kamille, agurk, og lavendel.

Mud&Super

Super Mud Mask fra GlamGlow

Denne ansigtsmaske er udviklet til at modvirke hudens ufuldkommenheder såsom misfarvning, hudorme, og acne. Produktet modvirker endda indgroet hår. Super Mud Mask anvendes på ren, let våd hud, hvorefter det bliver siddende i 20 minutter. Når de 20 minutter er gået renser man ansigtet med vand. Det er vigtigt at bruge produktet på hele ansigtet fremfor kun direkte på acne og acne mærker.

Hvilke ingredienser består Super Mud Mask af? Ingredienser såsom AHA og BHA syre, kaolinler, eukalyptus ekstrakt, aloe, og kamille.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *