NANOIL, Naturlig arganolie. Hvorfor er det værd at række ud efter?

nanoil ARGANOLIE

Arganolie er verdens mest populære og dyreste olie. Det er shopperes foretrukne valg og er også en favorit blandt balndt professionelle, der vælger naturlige løsninger indenfor beauty. Det kaldes for det flydende guld i marokko, presset af nødder fra argantræer, værdifulde i kosmetologi. Hvad gør Nanoil Argan Oil så fantastisk?

Da den er rig på over 100 værdifulde ingredienser, er arganolie en potent antioxidant, der hæmmer aldring, opstrammer, fugter og gør huden smidigere, og den kan promovere hurtigere hårvækst og bringe den naturlige glans tilbage. Det er et godt valg til tør, sensitiv, rosacea-plaget, akneplaget eller skadet hud.

Økologisk, uraffineret, koldpresset…

… og indehaver af Ecocert-mærket, der gives til økovenlig kosmetik af højeste kvalitet. Nanoil Argan Oil er lavet uden skadelige parabener, alkoholer eller andre unødvendige ingredienser. Det er et naturligt skønhedsprodukt, der er lavet til at virke for alle. Det er universelt, multitaskende og erstatter mange produkter.

Arganolie har en diskret nøddearoma og en gullig farve. Det styrker håret, nærer huden og neglene og regulerer også udskillelsen af ansigtsolier. De vidunderlige egenskaber flyder fra komponenter som polyfenoler, squalen, plantesteroler, carotenoider og tocoferoler. Disse er ingredienser der stopper hudens aldring, beskytter mod eksterne forhold og vejr, samt UVA/UVB stråler. Arganolie er en antixoidant der forstærker hudens beskyttende barriere og holde vandet fra at slippe ud fra sine dybeste lag.

Hvad gør den?

  • Nanoil Argan Oil forbedrer hudens fasthed.
  • Det forhindrer for tidlige rynker.
  • Det har antiinflammatoriske og reparerende egenskaber.
  • Det lindrer symptomer på allergi, psoriasis og AD.
  • Det beskytter mod sollys.
  • Det skærmer huden mod skader.
  • Det balancerer udskillelsen af talg og reducerer fedtethed.
  • Det revitaliserer neglene og blødggør neglebånd.
  • Det genopliver og nærer skadet hår.
  • Det stopper håret fra at spalte.

Der er en grund til, at arganolie er verdens foretrukne skønhedsolie. Det er en bestseller. Hver dråbe indeholder de mest fordelagtige ingredienser der findes i argannødder.

@nanoil.official

♬ dźwięk oryginalny – NANOIL OFFICIAL

Hvordan bruger man Nanoil Argan Oil?

1. PÅ HÅRET

Brug det til en håroliebehandling, så vil du se forskellen på hårets udseende efter blot én gang. Nanoil Argan Oil vil reparere selv ekstremt skadet hår, der er ødelagt på grund af farvning eller afblegning. Det genopretter modstandskraften og den naturlige glans, styrker den beskyttende barriere og forhindrer spaltede spidser. Det hjælper også med at håndtere hårtab og hovedbundens tilstand.

2. PÅ KROPPEN

Gnid olien ind i de områder, der påvirkes af appelsinhud eller strækmærker, og så vil du fjerne urenheder én gang for alle. Tilføj et par dråber til et lækkert bad. Dup det på huden før og efter solbadning. Denne opstrammende og reparerende olie vil holde din hud perfekt fugtet, smidig og ung, samt forhidnre vandtab gennem epidermis.

3. PÅ ANSIGTET

Brug det til at rense ansigtet eller som et natteserum til huden under øjnene. Tilføj det til din yndlingscreme eller bodylotion for at forbedre deres effekter. Takket være anti-age egenskaberne, vil arganolie hjælpe huden med at forblive ung, samt genoprette sin elasticitet og sundhed. Det nærer den skrøbelige hud under øjnene, hæmmer rynker og reparerer huden i dybden.

4. PÅ FØDDERNE

Nanoil Argan Oil er en perfekt fodcreme, der reparerer ekstremt tør og revnet hud på hælene. Det forhindrer også grovhed, fugter og nærer, samt virker godt til et afslappende fodbad.

5. PÅ NEGLENE

Læg dine hænder og negle i blød i let opvarmet arganolie – det vil hurtigt genoplive neglene og huden om dem. Det er en perfekt reparerende behandling til skrøbelige og svage negle. Du kan også gnide olien ind i neglepladen for mere styrke.

nanoil ARGANOLIE

Hvor kan man købe Nanoil Argan Oil?

Denne naturlige løsning til alle skønhedsproblemer er tilgængelig på den officielle hjemmeside: www.nanoil.dk. Lær alle produkterne fra Nanoil at kende og nyd at bruge disse fantastiske skønhedsprodukter. Økologisk kosmetik er pakket med ingredienser, der leverer alt der er essentielt for sund hud og hår. Nanoil er det bedste valg, da det bruger ingredienser af højeste kvalitet der forynger, fugter og nærer vores hår og hud.