TOP 3 Ideer til at Bruge Nanoil Castor Oil i Din Skønhedsrutine

Castorolie er en af de bedstsælgende skønhedsolier. Vi har efterhånden lært, at den ikke bare er medicin for maven eller giver hårvæksten et boost. Den kan også bruges til øjenvipperne og øjenbrynene, til at rense ansigtet, eller fungere som en naturlig neglebalsam! Okay, men hvordan finder man så den olie i topkvalitet? Nanoil Castor Oil er det bedste svar!

nanoil castor oil

Hvad gør Nanoils castorolie til det bedste valg?

  1. Det er et 100 procent naturligt og økovenligt produkt.
  2. Det er koldpresset.
  3. Det er ikke raffineret.
  4. Det er fri for syntetiske pigmenter og andre unødvendige tilsætningsstoffer.
  5. Det udfører mange opgaver og er god til alle.
  6. Det har Ecocert-mærket.

Hvis du leder efter en castorolie, der vil give flest mulige fordele til din skønhedsrutine, så vælg Nanoil! Tusindvis af glade forbrugere roser den, og kvaliteten bekræftes af ECOCERT. Hver dråbe indeholder ingredienser, som er uvurderlige i din skønhedsrutine. Castorolie består primært af ricinolsyre, oliesyre, linolsyre, omegafedtsyrer, samt flavonoider, vitaminer og mineraler.

Vælg topkvalitet og nå det højeste niveau af hud- og hårpleje. Castorolie fra apoteket håndterer maveproblemer, men det er for tykt og raffineret, så det passer ikke til ansigtsrens eller hårbehandlinger.

castor oil nanoil

Hvilke effekter producerer Nanoil Castor Oil?

Det har en antibakteriel, svampedræbende og antiinflammatoriske egenskaber, får vipper, hår og bryn til at vokse hurtigere, og tilføjer tykkelse og fyldighed på samme tid. Nanoil Castor Oil har en delikat, formørkende effekt på håret Det promoverer cellefornyelsen i huden og reparerer skadede negle. Det hjælper også med at fjerne appelsinhud og strækmærker, udglatter og blødgør håret, fremmer en sund glans og stopper spaltede spidser. Nanoil genopliver hårfarven og forhindrer glansløhed, samt styrker lokkerne fra rod til spids.

AMERIKANSK OLIE nanoil

TOP 3 brugsmetoder til castorolie

Ricinus Communis Frøolie fra Nanoil er en garanti for topkvalitet. Den findes i en fin flaske og holder længe, har Ecocert-mærket og udfører mirakler for både mænd og kvinders skønhedsrutine. Det vil forbedre alle hår- og hudtyper. Hvordan bruger man den?

#1 Castorolie i kropspleje

Nanoil Castor Oil vil hjælpe dig med at håndtere alle slags problemer, da den har antibakterielle, antiseptiske og antiinflammatoriske effekter. Den er også et hemmeligt våben til at bekæmpe appelsinhud og strækmærker: Brug det til kropsmassage, bland det evt. med andre olier, såsom essentielle olier.

#2 Castorolie i ansigtspleje

Da den har rensende egenskaber, kan du bruge den i ansigtspleje. Prøv en olierens, som er en populær rensemetode med olie. Du kan købe en færdiglavet blanding eller selv blande olien med castorolie som base. Nanoil har mange andre skønhedsolier, så du er velkommen til at kombinere dem. Produktet vil også hjælpe dig med at fjerne vandfast make-up.

#3 Castorolie i neglepleje

Nanoil er en skudsikker metode til at forbedre negle, neglebånd og huden på hænderne. Det vil hjælpe selv den tørreste hud. Opvarm olien og læg dine hænder i blød i ca. 15 minutter. Du kan også gnide det ind i neglene og huden.

Vi har opsummeret de mest almindelige brugsmetoder for castorolie, men du er den, der beslutter hvordan du får mest muligt ud af den og hvad du skal bruge den til. Opdag alle fordelene – prøv Nanoil Castor Oil!

Mere information om Nanoil produkterne kan findes på nanoil.dk