Aquasource BB Cream fra Biotherm

BB creme: generelle egenskaber

Det er ingen hemmelighed at BB cremer længe har været populære blandt kvinder. Men hvorfor er de det? Svaret er simpelt: BB cremer er alsidige og universelle. Derudover fugtgiver, regenererer, og ernærer de huden. BB cremer beskytter huden mod solstråling og modvirker derfor også opformeringen af rynker og solmærker. Endnu en positiv funktion BB cremerne har er at de kan anvendes som makeup baser eller foundation. Der er mange grunde til at BB creme er så populært; denne liste er på ingen måder udtømmende. BB creme kan også hjælpe med at fjerne tilstopning af hudens porer og udvikle en acne fri teint. Derudover highlighter produktet mærker produceret af acne og solstråling. Sidst, men ikke mindst, giver cremen et mat finish.

Der findes dog ikke kun cremer ved navn BB – man kan også købe CC, DD, og EE cremer. Disse produkter er justerede så de lever op til forskellige hudtypers behov. CC creme dækker hudens ufuldkommenheder utroligt godt og kan derfor anvendes i stedet for foundation. DD creme er udviklet til aldrende hud og EE creme byder på en kæmpe mængde plejende egenskaber.

Aquasource BB Cream Biotherm

Biotherms Aquasource BB Cream

Hvordan virker Biotherms Aquasource BB Cream? Produktet indeholder faktor 15 solcreme og beskytter derfor mod solstråling, pigmentmærker, solskoldninger, og rynker. Aquasource BB Creams hovedmål er at få dit ansigt til at se smukkere ud, ved at udligne hudens tone, dække misfarvninger, og udglatte tinten ved at dække fine linjer. Derudover hjælper Biotherms BB creme også med at hydrere huden og genopbygge dens lipid lag. Cremen indeholder ingen parabener, hvilket betyder at den ikke irriterer huden og tilstopper porerne. Med andre ord kan den bruges af alle, selv dem som døjer med sensitiv hud.

Biotherms Aquasource BB Cream købes i en pink tube med 50 ml creme. Produktet står på sit låg, så det nemt kan distribueres. På denne måde undgår man endda at spilde resterne, da man stort set kan presse det hele ned til applikatoren. Aquasource BB Cream skal bruges om morgenen – mellem hudrensning og makeup lægning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *