Hydra Life BB Eye Creme: den perfekte creme/dækstift kombination

Vi associerer som regel BB creme med kosmetik som anvendes på hele ansigtet, så hvad ville du sige hvis du fandt en kombination af BB creme og dækstift til under øjnene? Dior har udgivet Hydra Life BB Eye Creme som tilbyder lige præcis denne kombination. Lad os undersøge hvordan produktet kombinerer de to funktioner.

Lidt generel information til at starte med. Hydra Life BB Eye Creme købes i en blå indpakning med 5 ml creme. Den tilhørende applikator er en svamp som minder om en lipgloss svamp, så den er både blød og præcis. Med den praktiske applikator er alle nuancerne, poserne under øjnene, og diverse ufuldkommenheder huden har at byde på nemme at dække. Hydra Life BB Eye Creme er udviklet med en base af tre eksotiske blomster, som generelt er meget populære i Dior produkter. Produktet kan købes i to forskellige nuancer: 01 Beige Lumiere og 02 Pêche Lumiere.

hydrabbeyecream

Hvilke funktioner har Diors Hydra Life BB Eye Creme at byde på? Selve BB cremen fugtgiver huden, regenererer hudcellerne, beskytter huden mod solstråling (takket være sin indbyggede faktor 20 solcreme), og camouflerer hudens ufuldkommenheder. Derudover byder Hydra Life BB Eye Creme på en dækstift effekt som er fantastisk til under øjnene. Den udligner hudtonen, dækker nuanceforskelle og poser under øjnene, highlighter huden rundt om øjnene, og giver ens makeup et flot finish.

Hvordan bruger man Hydra Life BB Eye Creme? Produktet med sine to funktioner anvendes under foundation eller BB creme, på hele ansigtet. Nu undrer du dig måske over om man egentlig har brug for to BB cremer? En til ansigtet og en til under øjnene? BB creme kan sagtens bruge til at pleje huden og dække misfarvninger og mørke rande under øjnene. Men hvis du kun er interesseret i at dække huden under øjnene kan du bruge Hydra Life BB Eye Creme som en highlighter ved at anvende den ved øjnenes inderste hjørner. Det er helt op til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *