Lash lift derhjemme? Med Nanolash Lift Kit kan du udføre behandlingen selv!

Nanolash Lash Lift Kit

Alle kvinder bruger diverse kosmetikprodukter i et forsøg på at opnå fyldige vipper, der ser naturlige ud. Men nogle gange når mascara, balsam og vippeserum ikke i mål. Derfor er det værd at overveje et lash lift kit som Nanolash Lift Kit. Behandlingen overbelaster ikke vipperne, og den giver mulighed for at få lange, fyldige og sunde vipper derhjemme.

Hvad skal man vide om lash lift og laminering?

Når man tænker på behandlinger, der løfter, tænker man ikke nødvendigvis på vipper. De fleste tænker nok på et ansigtsløft, der har til formål at forbedre huden, når den mister sin stramhed og elasticitet. Men det viser sig, at skønhedssaloner ikke lader sig begrænse.

Lash lifts er blevet en af de mest eftertragtede skønhedsbehandlinger. Men hvad gør et lash lift egentlig? Det løfter, forlænger og giver vipperne fylde, samtidig med at det reparerer hårenes struktur. Et lash lift bruger en særlig formel, der bukker vipperne, og resultaterne holder generelt ret længe.

Det viser sig, at vippe-artister tager meget for denne behandling. Med Nanolash Lift Kit kan du spare penge og udføre lash lifts derhjemme.

Hvad gør vores Nanolash Lift Kit?

Nanolash Lift Kit er et produkt fra et populært skønhedsbrand. Indtil videre har alle Nanolash-produkter til vippepleje og styling haft stor succes, og brandet er generelt populært blandt kvinder.

Nanolash Lift Kit er et professionelt vippeprodukt i premium kvalitet, der kan bruges selv af nybegyndere. Sættet er perfekt til vippe-artister såvel som folk, der laminerer deres vipper for første gang.

Lash lift derhjemme

Dette kit fra Nanolash indeholder tre formler: 10 poser à 0,5 ml.

  • Lift – Step 1
  • Fix – Step 2
  • Keratin Booster – Step 3

Kittet er også udstyret med det nødvendige tilbehør:

  • silikone-stænger: 3 sæt i 3 størrelser
  • lim (Lash Lift-lim) til at fastgøre stængerne
  • ekstra tilbehør til hjemmelaminering

Nanolash Lift Kit er et supper effektivt og holdbart lash lift kit, der kan bruges til op til 10 lamineringer. Ifølge producenten bør resultaterne vare i mindst 8 uger, afhængigt af vippernes oprindelige tilstand. Effekten kan forsvinde hurtigere, hvis dine vipper er meget beskadigede.

Hjemmelavet lash lift med Nanolash kit? Se, hvor nemt det er!

Et lash lift gør det muligt at ændre dine vippers udseende fuldstændigt, og så kan du endda udføre behandlingen derhjemme, helt uden stress. Det vigtigste er at forberede vipperne ordentligt. Din makeup skal fjernes grundigt.

Derefter adskiller du de øverste og nederste vipper ved at fastgøre de særlige stænger, når du har valgt den rette størrelse og form. Derefter påfører du formlerne, hvis etiketter beskriver, hvordan de skal bruges. Husk at:

  • hver formel skal sidde i 7 til 10 minutter;
  • produktet skal fjernes, inden du påfører den næste formel.

Du vil elske de utrolige resultater, der er synlige, så snart du fjerner silikone-stængerne. Vipperne vil virke meget længere, mere fyldige, hydrerede og bukkede allerede efter den første behandling. Med andre ord går der ikke længe, før du ikke har brug for din lash curler mere.

Nanolash Lift Kit

Nanolash Lift Kit – opsummering af sættets formål

Nanolash Lift Kit giver dig mulighed for at flytte den populære lash lift-behandling fra skønhedssalonen og hjem på dit eget badeværelse. Nu kan du reparere vippernes struktur og give dem den ønskede form. Det fantastiske ved dette kit til vippelaminering er, at formlerne er lavet med naturlige ingredienser som abessinsk olie eller avocado-olie. Ingredienserne hydrerer vipperne i dybden, og derudover giver de vipperne længde og volumen.

Dette lash lift produkt fra Nanolash i premium kvalitet er den perfekte løsning. Kittet skaber holdbare resultater, og før du ved det, har du ikke længere brug for din lash curler.