Hvilken varmbeskyttende spray bør du vælge til dit hår? Se RANGLISTEN

Bruger du ofte en føntørrer eller et glattejern til at style dit hår? Hvis du gør, så tænker du sikkert også på, hvordan du kan skærme dine lokker mod varmeskader, dehydrering og glansløshed. Den nemmeste måde at holde dit hår sikkert på, er ved at række ud efter en varmebeskyttende spray – et kosmetisk produkt der perfekt kan omdirigere varmen produceret af stylingværktøjer. Det er sådan dit hår forbliver flot og sundt på trods af, at det udsættes for varmestyling dagligt. Nedenunder vil du finde en kort liste over de bedste sprays, der i øjeblikket er bedstsælgende og topbedømt af brugerne. Hvilken varmebeskyttende spray vil finde vej til dit badeværelse?

RANGLISTE: Varmebeskyttende sprays til håret

Nr. 1 Nanoil Heat Protection Spray

STØRRELSE: 6,76 fl.oz / 200 ml

Det er en af de topbedømte hårprodukter designet til varmestyling. Det beskytter ikke blot håret mod høje temperaturer fra en føntørrer eller glattejern, men skærmer også håret mod UV-stråler og tør luft. Nanoil Heat Protectant Spray, der er lavet med silkeproteiner, promoverer også flottere hår og efterlader det mere jævnt, skinnende og behageligt at røre ved. Og det bedste ved denne varmebeskyttende spray er, at den giver dig alle disse fordele uden at tynge håret ned.

Denne varmebeskyttende spray fra Nanoil, der passer til alle hårtyper, er bevist til at kunne håndtere selv det mest viltre hår. Hvad gør den værd at købe? Udover den næringsrige formel er der også beskyttelse op til 220 grader celsius. Nysgerrig? Besøg nanoil.dk for mere information og adgang til den fulde liste over ingredienser.

Nr. 2 Kevin Murphy Ever Smooth, Heat Activated Style Extender

STØRRELSE: 5,07 fl. oz / 150 ml

Der er mange Kevin Murphy-entusiaster, der ikke skræmmes væk af den høje pris, der skal betales for alle produkter. Men den høje popularitet som Kevin Murphy nyder er ikke så overraskende – det er professionelle produkter, der bruges i hårsaloner over alt i verden. Selvom du kan finde billigere produkter, der leverer lignende resultater, så er Kevin Murphy stadig et førende kosmetikmærke, som lancerer produkter der virker fantastisk. Det samme gælder for deres Heat Activated Style Extender.

Denne varmebeskyttende spray er et godt produkt, der beskytter håret mod høje temperaturer. Og hvis du kæmper med kruset hår og statisk elektricitet, så vil Kevin Murphy Ever Smooth være din allierede. Den promoverer endda blødhed og glans! Sidst men ikke mindst, så er formlen rig på naturlige ingredienser såsom træbark, blå cypress og hvid cypress ekstrakt.

Nr. 3 Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil

STØRRELSE: 2,02 fl. oz / 60 ml, 8,45 fl. oz / 250 ml

Bumble and Bumbles varmebeskyttende spray findes i to størrelser og giver håret fire ting: Skjold mod UV-stråling, jævnhed, glans og selvfølgelig varmebeskyttelse. Og eftersom du kan bruge en mindre størrelse, anbefaler vi at gøre det. Det virker til, at dette fint duftende produkt kan tynge visse hårtyper ned, især når håret har lav porøsitet, er tykt eller fedtet.

Men når først du har bekræftet at Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil er perfekt for dit hår, så vil du elske det for dets evne til at transformere tørt hår til fugtet hår. Og denne type hår har allermest brug for varmebeskyttelse. Denne effekt skyldes blandingen af 6 olier, der, udover at reparere kruset hår, også giver varmebeskyttelse. Denne spray er ret effektiv, hvilket selvfølgelig er et stort plus, når man tænker på den høje pris. En smuk duft er endnu et plus man kan nævne.

Nr. 4 OUAI Heat Protection Spray

STØRRELSE: 4,04 fl. oz / 126 g

Naturlige olier er det, der har gjort OUAI-brandet kendt verden over. For nyligt har det også lanceret en varmebeskyttende spray, som er lige så populær og elsket af OUAI-brugere. Selovm en flaske ikke holder længe, så er effekterne, som produktet leverer, helt fantastiske. OUAI Heat Protection Spray er nem at påføre til håret, skaber et vægtløst beskyttende lag, der ikke lader varme fjerne vand fra håret.

Derudover er denne spray lavet til ikke at efterlade nogen spor på håret. I stedet giver den dig blødt, skinnende og synligt stærkere hår. Denne effekt skyldes særlige termiske polymerer, der på den ene side holder håret sikkert mod høje temperaturer og på den anden side låser vandet inde. OUAI Heat Protection Spray passer til selv meget delikat, fint og fedtet hår.