Få lange øjenvipper med Scandaleyes Show Off Mascara

Enhver kvinde kan se sexet, tiltalende, og smuk ud med lange, tykke øjenvipper. Men hvordan får man dem til at få mere fylde uden at bruge flere tusinde kroner på diverse skønhedsbehandlinger? Måske det er på tide at investere i Rimmels Scandaleyes Show Off Mascara. Millioner af kvinder verden over bruger og elsker den allerede.

Det unikke ved dette produkt er den tilhørende børste. Børsten har en lille, rund boble i enden som er dækket med silikonebørster. På denne måde kan mascaraen nå selv de mindste øjenvipper som sidder gemt inderst i øjet. Mascaraens konsistens er cremet, så den glider ubesværet på. Formularen er dermatologisk testet og kan sagtens bruges på det sensitive øjenområde.

Mascaraen skaller ikke af, men kan smudse en smule når man bruger den på de nedre øjenvipper. Takket være børstens form er det nemt at dække øjenvipperne med et jævnt lag, men det tager lidt til at vænne sig til den. Man kan vælge mellem to farver: sort og dybsort. Den sidstnævnte fremhæver øjnene utroligt godt.

Scandaleyes

Produktet formår at holde øjenvipperne adskilte og samtidig gøre dem lange og tykke. Derudover slipper du også for edderkoppeben effekten – selv efter adskillige lag ser det naturligt ud. Formularen tørrer hurtigt, så du er ikke tvunget til at sidde i en halv evighed og vente på at du kan lægge det næste lag på. Mascaraen har sin egen duft, men efter et par sekunder kan man ikke længere dufte den.

Scandaleyes Show Off Mascara købes i en lille tube med en anstændig mængde. Den er overkommelig rent prismæssigt, da den kun koster €6.99 afhængig af hvor den købes. Mascaraen vil umuligt være svær at finde da man kan finde Rimmel på stort set alle apoteker. Det er et produkt der kun kan varmt anbefales!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *