God brynmascara – Vores anbefalinger! Beauty Bestsellers!

God brynmascara – Vores anbefalinger! Beauty Bestsellers!
Leder du efter en god brynmascara? Har du ikke tid til at læse anmeldelser og lange produktbeskrivelser? Tjek vores topvalg ud for at finde de bedste brynmascara på markedet, der anbefales af make-up artister og vores redaktører!

Hvorfor vælge en brynmascara?

Med de rette brynprodukter, kan du nemt definere formen, farven og størrelsen på dine bryn. Sammenlignet med andre produkter (som brynpomader, blyanter og puddere), er brynmascaraer ret begyndervenlige og giver form til dine bryn med få børstestrøg. Disse brynprodukter virker især godt til travle morgener eller hurtige fem-minutters opgaver.
Farvede brynmascaraer virker også godt sammen med brynblyanter, hvis du foretrækker et tykkere og mere fyldigt look til dine bryn. Når de bruges alene, kan brynmascaraer lave et naturligt finish – især når du perfekt matcher nuancen til din brynfarve.

Hvordan påfører man brynmascara?

Øjenbrynmascaraer er især nemme at bruge og tidsbesparende når du lægger brynmake-up. Der er ingen tvivl om, at dette bidrager til deres popularitet. Selv en person, der ikke har nogen færdigheder indenfor brynmake-up, kan håndtere påføringen og lave flotte looks. Åben mascaraen og børst den gennem dine bryn, så du får den ønskede form. For en vildere effekt af voluminøse bryn, kan du påføre endnu et lag mascara.

Brynmascaraer – beautyrangliste

nanobrow shape mascara

SENSATION! Nanobrow Shape Mascara – en god brynmascara!

Størrelse 7 ml

Der er ingen tvivl om, at den bedste brynmascara, som har vundet hjerterne blandt vores kollegaer på redaktionen. Nanobrow Shape Mascara er helt perfekt ned til den mindste detalje: fra den smukke og elegante indpakning til den unikke spolebørste og den nærende og forskønnende formel med silica. De naturlige og ordentligt mættede nuancer er et stort plus. Mascaraen forbløffer med sit satinagtige, behagelige formel, der dækker ethvert brynhår jævnt, øger volumen og får brynene til at se fyldigere ud. Vi anbefaler dette produkt til alle, da Nanobrow mascaraen passer godt til alle bryntyper, uanset volumen eller definition.

 • Hvad vi kan lide:
  Billig pris når man tænker på premiumkvalitet og præstation
  Drysser og klumper ikke
  Raffineret og præcis spolebørste = hurtig og nem påføring
  Langtidsholdbar formel, der ikke tværer ud
  Nærende og forskønnende silica
  Smukke, mættede nuancer
  Naturlig effekt af fyldigere og mere definerede bryn
 • Hvad vi ikke kan lide:
  For nogle kan ulempen være, at denne mascara ikke findes i butikker. Men vi kan godt lide hurtig og bekvem online shopping, uden at gå udenfor vores hjem. Du kan købe Nanobrow brynmascara på www.nanobrow.dk

BENEFIT Gimme Brow Volumizing Fiber Gel

Størrelse 3 g

Tilbage til kilden: denne brynmascara kommer med en klassisk, kegleformet spolebørste, der passer til de fleste bryn, selv den, desværre, ikke virker for ekstremt tynde eller delikate bryn. I dette tilfælde pletter den huden og limer brynhårene sammen. Mange folk mener, at denne ulempe kan tilgives, da Benefit brow mascara virkelig tilføjer volumen og sætter øjenbrynene rigtig godt! Hemmelighedne er de særlige mikrofibre, der sætter sig på brynhårene, øger deres volumen og fortykker dem.
Den vandfaste formel er en stor fordel – denne mascara kan udholde en del, inklusive intens træning, sved og tung regn. De 10 nuancer kan overraske dig, især da farverne ligner hinanden en del.

 • Hvad vi kan lide:
  Formel med mikrofibre
  Vandfast formel
  Tilføjer volumen
  Ret fine farver, god pigmentering
  Klassisk spolebørster, der virker for de fleste (men ikke alle) bryn
 • Hvad vi ikke kan lide: 
  En ret høj pris
  Et stort antal nuancer, der gør det svært at vælge den rette

Dior Diorshow On Set Brow

Størrelse 5 ml

Hvis du værdsætter naturlige formler, kommer Diorshow On Set Brow Mascara meget tæt på det ideelle, da det indeholder 90 % naturlige ingredienser. Den vælges ivrigt, på trods af den høje pris, da den farver og styler brynene rigtig godt. Den holder dem perfekt på plads, selv ekstremt tykke og viltre bryn. Den leverer en 24-timers hold ifølge producenten. Den kommer med en vandfast formel, klassisk spolebørste og raffinerede nuancer.

 • Hvad vi kan lide:
  Rig på naturlige ingredienser
  Formel med panthenol og biotin
  Stærkt hold
  Den klassiske spolebørste virker for de fleste (men ikke alle) bryn
 • Hvad vi ikke kan lide:
  Lille størrelse
  Høj pris
  Ingen nuance, der matcher mørke bryn

Lancome Sourcils Brow Styler Mascara 

Størrelse 6,5 ml

En brynmascara til et større budget. Er den prisen værd? Mange folk mener den er, mens andre mener, at du nemt kan finde en god brynmascara til en langt billigere pris. Brandet i sig selv (Lancome) og dens skaber (Lisa Eldridge), en verdensberømt make-up artist, er uden tvivl ansvarlige for denne brynmascaras gode ry. Lancome Sourcils Styler Brow Mascara skiller sig ud fra resten takket være den usædvanligt formede børste. Silikonespolebørsten virker godt til at dække selv små brynhår og style dem.

 • Hvad vi kan lide: 
  Ret stor størrelse
  Stærkt hold
  Usædvanlig og raffineret spolebørste
  Styler brynene godt
 • Hvad vi ikke kan lide:
  Ingen nuance matcher mørke bryn
  Høj pris