Top 10 HØJEST RATEDE øjenbrynspenne

Øjenbrynspenne er produkter inspireret af microblading, en af de metoder man bruger til at få langtidsholdbar øjenbrynsmakeup. Den unikke teknik ved denne procedure sikrer et naturligt look. De små hårlignende strøg der ligner ægte øjenbrynshår, udfylder større huller og områder med mindre fylde i øjenbrynene og tilføjer volumen til formen. Nu har du dog ikke længere brug for denne invasive procedure. En god øjenbrynspen giver dig samme effekt som microblading gør. Tegn supertynde linjer i områder, hvor du har brug for mere bryndefinition. Opbyg dækningen af faren og tykkelsen af de linjer du tegner. Nøglen til succes er at finde et topkvalitetsprodukt i en perfekt nuance. Hvilken brynpen vælger du? Her er en liste over de 10 mest populære og bedst ratede øjenbrynspenne. Udforsk vores TOP 10 liste af de bedste øjenbrynspenne!

TOP 10 bedst ratede øjenbrynspenne 

Nanobrow Microblading Pen

➜ Fås i 5 nuancer: Blond, Mørkeblond, Lysebrun, Mørkebrun og Espresso.
➜ Størrelse: 1ml / 0,034 fl oz
➜ Samlet bedømmelse: 10/10

Har du overvejet microblading for endelig at få dine øjenbryn til at se godt ud? Du behøver ikke en dyr behandling med denne brynpen i hånden. Nanobrow Microblading Pen er en revolution inden for brynstyling. Holdbarheden, komforten ved påførsel og den intense farvepigmentering kan ikke sammelignes med andre lignende produkter. Microblading Pen er det første brynprodukt, der garanterer en microblading-effekt. Den tynde spids tegner superfine linjer, der ligner naturlige brynhår. Resultatet? Synligt forbedret form men uden en tegneserieagtig effekt, camouflerede huller og visuelt tykkere og mere voluminøse bryn. Denne øjenbrynspen er altid klar til brug. Den er modstandsdygtig over for vand, sved og den tværer ikke ud plus den giver brynmakeup, der holder super længe. Farven vaskes ikke af og falmer ikke i timevis fremover. Lav blot hårlignende strøg i de områder, hvor du ønsker mere fylde. Den veganske og cruelty fri formel er beriget med pigmenter af høj kvalitet for at skabe naturlige nuancer, der matcher alle brynfarver. Teksturen er let og mærkes næsten ikke på huden. Produktet har en hudsikker og skånsom formel. Det er også fri for skadelige ingredienser. Nanobrow-pennen sikrer, at du kan blive en brynstyling pro!

2. Anastasia Beverly Hills Brow Pen

Fås i 9 nuancer: Blonde, Caramel, Taupe, Soft brown, Medium Brown, Chocolate, Dark Brown, Granite, Ebony.

Størrelse: 0,5 ml / 0,016 fl oz

➜ Samlet bedømmelse: 9,5/10

Anastasia Beverly Hills brynpennen kommer med en meget tynd spids der fungerer perfekt til at tegne hårlignende strøg. Anastasia øjenbrynspennen giver et meget naturligt udseende og en naturlig effekt. Ved første øjekast er det umuligt at skelne, hvilke brynhår der er tegnet på og hvilke der er ægte. Produktet får plus for dets gode pigmentering, holdbarhed og vandtætte formel. Den lette konsistens gør at produktet er nemt at påføre, præcist og næsten umuligt at ane når det først tørrer. Det er et velegnet produkt til alle bryn- og hudtyper. Den fås i 9 smukke nuancer. Det er et vegansk produkt uden animalske ingredienser. Et lille minus for den lille størrelse.

3. Urban Decay Brow Blade Pencil

Fås i 7 nuancer: Taupe Trap, Cafe Kitty, Natural Nana, Brunette Betty, Cool Cookie, Dark Drapes, Blackout.
➜ Størrelse: 0,05 ml/0,28 ml / 0,001 fl oz/0,009 fl oz
Samlet bedømmelse: 9/10

En velkendt og meget elsket 2-i-1 brynblyant fra Urban Decay. Den kommer med to ender: en skub-op blyant og en tynd brynpen i den anden ende. Begge produkter giver en utrolig præcision af de linjer du tegner. Denne øjenbrynspen hjælper dig med at tegne linjer, der imiterer ægte brynhår samtiding med at den udfylder større områder hvor der mangler naturlig hårvlkst med farve. Du kan nemt kunne opbygge farven og intensivere skyggen og definitionen. Alt efter hvad du har lyst til den pågældende dag kan du vælge mellem de to muligheder, hvilket er en kæmpe fordel ved dette 2-i-1 produkt. Urban Decay brynpennen kommer dog i en mindre størrelse sammenlignet med andre.

4. BeneFit Brow Microfilling Pen

Fås i 4 nuancer: Blond, Lysebrun, Mellembrun og Dybbrun.
Størrelse: 0,7 ml / 0,023 fl oz
Samlet bedømmelse: 9/10

Denne øjenbrynspen fra BeneFit har en specialdesignet 3-benet spids med tænder i forskellig længde. Den tegner 3 skarpe linjer på en gang. Hvis du leder efter en hurtig måde at udfylde dine bryn på – sats på BeneFit. Denne øjenbrynspen er dog mindre præcis end klassiske penne med skarpe spidser. Den kommer i fire standard nuancer, der matcher de fleste brynfarver. Formlen er modstandsdygtig over for vand og sved og udtværes ikke under påføring. Denne brynpen giver dig 24-timers holdbarhed.

5. Milani Weekend Brow Eyebrow Tint

Fås i 3 nuancer: Soft Brown, Medium Brown, Espresso
Størrelse: 1ml / 0,034 fl oz
Samlet bedømmelse: 8,5/10

Denne brynpen giver dig brynene du kun har turde drøme om, samt definerer dem effektivt. Milani brynpennen giver et let mat finish som får dine øjenbryn til at se meget pæne ud. Du kan camouflere områder med mindre hår og udfylde hullerne. Milani brynpennen er ikke testet på dyr og er velegnet til veganere. Øjenbrynspennen indeholder eclipta-ekstrakt og biotin, rig på H-vitamin. Disse ingredienser sikrer, at dine øjenbryn får ordentlig næring, selv uden makeup.

6. IsaDora Brow Fine Liner

Fås i 4 nuancer: Taupe, Soft Brown, Medium Brown og Walnut Brown.
Størrelse: 1,1 ml / 0,037 fl oz
Samlet bedømmelse: 8/10

IsaDora Brow Fine Liner er en øjenbrynspen med høj præcision med en spids tip, fantastisk til at udfylde huller. Det giver hurtigt og nemt dine bryn den rigtige form og udfylder hullerne med tynde hårlignende strøg. Den giver dig mulighed for at opbygge dækningen takket være dens let tonede og semi-transparente nuancer. Den hurtigtørrende formel gør påføringen let og lader din brynmakeup holde i timevis. Den er vegansk, den er ikke testet på dyr og fri for animalske ingredienser.

7. KIKO Milano Eyebrow Marker

Fås i 4 nuancer: Strawberry Blondes and Redheads, Chestnut-haired and Blonde Women, Brunettes and Black Haired Women, Black
Størrelse: 1,6 ml / 0,054 fl oz
Samlet bedømmelse: 8/10

Kiko Milano Eyebrow Marker er en pletfast brynmarkør det gør det nemt at definere og udfylde bryn, og give dem en tattoo-effekt. Formlen er beriget med ginsengekstrakt og vitamin B. Sammenlignet med andre øjenbrynspenne har Eyebrow Marker fra KIKO Milano en bredere spids som tegner meget tykkere linjer. Produktet er udstyret med et “kapillærsystem” – et system med kontrolleret frigivelse af produktet, som giver mulighed for præcis brynmakeup med reduceret udtværing.

8. Revolution PRO 24hr Day & Night Brow Pen

➜ Fås i 3 nuancer: Warm Brown, Ash Brown, and Dark Brown
➜ Størrelse: 1,6 ml / 0,054 fl oz
Samlet bedømmelse: 7,5/10

Hurtigttørrende, langtidsholdbar, og som navnet antyder, en revolutionerende brynpen. Pennen kommer med to ender, en 3-benet pen og et brynserum beriget med hirsefrøekstrakt på den anden side. Den konturformede, skrå spids giver dig mulighed for at nå alle de sparsomme områder af øjenbrynene. Den tegner 3 tynde linjer ad gangen, hvilket sparer dig tid. Selvom den er præcis, er den måske ikke så præcis som brynpenne med klassiske små spidser. Formlen er vegansk og cruelty fri.

9. NYX Professional Makeup Lift & Snatch Brow Tint Pen

➜ Fås i 9 nuancer: Blond, Taupe, Soft Brown, Auburn, Brunette, Caramel, Ash Brown, Espresso og Black.
➜ Størrelse: 1ml / 0,034 fl oz
Samlet bedømmelse: 7,5/10

Med Lift & Snatch Brow Tint Pen fra NYX Professional Makeup kan du hurtigt forbedre og forme dine øjenbryn. Pennen har en fleksibel mikrospids, som kan definere selv de korteste brynhår naturligt. Det hjælper dig med at skabe et microbladed brynlook på ingen tid. Produktet er ikke testet på dyr.

10. Gosh Copenhagen Gosh Brow Pen

Fås i 3 nuancer:  Brown, Grey Brown, and Dark Brown
Størrelse: 1,1 ml / 0,037 fl oz
Samlet bedømmelse: 7,5/10

En brynpen med en lidt tykkere spids – Gosh Brow Pen. Dette giver dig mulighed for at udfylde og definere lette og sparsomme øjenbryn der knap nok er til at se på ingen tid, udfylde eventuelle huller og tilføje farve til dine bryn. Farven forbliver på huden i op til 20 timer. Den vandbaserede formel gør påføringen super nem. Ulempen er den begrænsede palet af nuancer, som måske ikke appellerer til blondiner og sorthårede kvinder. Produktet er hypoallergent.