Få din daglige dosis af hydrering med GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser

fugtgivende ansigtscreme

Hvorfor er det at fugte huden så vigtigt? Enhver hudtype har brug for ordentlig pleje. Hver eneste dag udsættes for negative faktorer som smog, ekstreme temperaturer, vind eller forurening. Mangel på beskyttelse i form af fugtighedscreme kan resultere i overdreven tørhed, for tidlig aldring, irritation eller en mat hudtone – listen over bivirkninger ved  mangelfuld pleje er længere endnu… Fugtgivende creme er nøglen til en smuk og sund hudtone uanset alder. Creme tilfører din hud de vigtigste ingredienser til at holde den i god stand. At forsyne dit ansigt med en daglig dosis vitaminer og aktive ingredienser fra GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser er bedste du kan gøre for dit ansigt. Læs videre og find ud af, hvad der gør dette produkt så specielt!

Timianhonning direkte fra Malta i fugtighedscreme fra GHASEL

På grund af dens karakteristiske ravfarve er denne honning også kendt som “rød honning”. Denne ekstremt aromatiske timianhonning har en række unikke egenskaber. Maltesisk honning er en rig kilde til værdifuld C-vitamin, som ikke kan findes i samme mængde i nogen anden honning! Den nærer effektivt, fornyer og fugter tør hud. Dens anti-inflammatoriske egenskaber dulmer irritation og beroliger rødme. C-vitamin lysner pletter, gør hudtonen ensartet og booster en sund glød. Honning udglatter rynker og gør ansigtet blødt og smidigt. Dette er grunden til, at maltesisk honning er grundingrediensen i GHASEL produkter.

GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser – ingredienser og egenskaber

  • Timianhonning: nærer, fornyer, lysner og har anti-inflammatoriske egenskaber.
  • Sheasmør: fugter, beroliger, smører og danner en beskyttende hinde på huden.
  • Grøn te: lindrer betændelse, beroliger irritation, stimulerer og toner huden.
  • Salvie: de antibakterielle egenskaber hjælper med at bekæmpe ufuldkommenheder.
  • Ricinusolie: opstrammer huden, blødgør, stimulerer produktionen af ​​kollagen og elastin.
  • Koffein: giver energi, reducerer hævelser og forbedrer mikrocirkulationen.
  • Vegetabilsk glycerin: beskytter huden, forhindrer vandtab og binder fugt i huden.
  • Vitamin E: anti-age egenskaber, neutraliserer skadelige virkninger af UV-stråler, forynger og udglatter huden.

Hvem egner GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser sig bedst til?

GHASEL fugtighedscreme’s ikke-fedtede og lette formel absorberes hurtigt og efterlader ikke en klistret hinde på huden. Den universelle formel fungerer godt til alle hudtyper inklusiv: tør, normal, kombineret og fedtet. Alle fugtighedscremen’s ingredienser forbedrer hudens tilstand og har en positiv effekt på dens udseende. Maltese Honey Face Moisturiser anbefales især til tør, følsom og moden hud.