Nemmere hårfarvning med ColorCuts Highlighting Foam Strips!

ColorCuts, en maltesisk producent af frisøraccessories, er et brand, der værdsættes af professionelle og er blevet vist tillid af tusindvis af hårsaloner verden over. De effektive og letanvendelige produkter virker godt i enhver hårsalon og strømliner arbejdet hos hele teamet. Moderne håraccessories skal gøre det nemmere at opnå de mest moderigtige farveteknikker, samtidig med at de passer til alle farveprodukter.

farvning skumwraps

ColorCuts-brandet står for omtanke for miljøet, bæredygtig produktion og et løft af standarderne indefor håraccessories og udstyrmarkedet. Det opfylder frisørernes behov, som leder efter teknologisk avanceret og økovenligt udstyr til deres saloner.

Highlighting Foam Strips er en revolution på frisørmarkedet. De unikke, high-tech materialer er 80% genanvendte og giver en praktisk løsning, der værdsættes af professionelle fra overalt i verden. Strimlerne er ekstremt bløde og tilpasses hånden under påføring af farve. Resultatet? Hurtigere og mere komfortabelt arbejde, samt spektakulære farveresultater.

farvning skumwraps colorcuts

ColorCuts Highlighting Foam Strips – er de hypen værd?

Hårfarvning kan være en total makeover for dit image. Hver procedure bør være skræddersyet, unik og rar for hvert individ. Highlighting Foam Strips lader dig skabe de mest moderigtige frisurer og imponere dine kunder. Erstat det sædvanlige sølvpapir med en særlig og alsidig accessory til farvning og lysning, der gør dit arbejde hurtigt og effektivt.

Highlighting Foam Strips, der er lavet af et let og termisk materiale, er nemme at bruge og passer til alle teknikker indenfor hårfarvning. Den unikke lag på strimlerne optimerer hårets temperatur og giver 100% kontrol over farveændringens proces. Der er ingen risiko for overophedning af håret. Strimlerne er limfrie, men de får et greb når de kommer i kontakt med farveprodukterne. Den klistrede overflade forhindrer strimlerne fra at glide af håret under farveprocessen. Highlighting Foam Strips er genanvendelige – du kan vaske dem og deres effektivitet forbliver uændret! En pakke holder til op til 800 ganges brug. Ikke mere rasleri og svineri – skift dit almindelige sølvpapir ud med de unikke termiske Highlighting Foam Strips. Strimlerne garanterer sikker farvning uden risiko for skader.

genanvendelige wraps til hårfarvning

Hvad kan du opnå?

  • 200 multifarvede strimler, klar til brug
  • Nem rektangulær form
  • 100% kontrol over farvningsprocessen
  • Halvering af farvetiden
  • Optimal hårtemperatur under farvning
  • Genanvendelig og miljøvenlig accessory
  • Ingen risiko for skader eller irritation

For mere information om ColorCuts produkterne, gå til hjemmesiden colorcuts.mt