Er dit ansigt plaget af rødme & tørhed? Prøv vores TOP 5 Serummer for reaktiv hud

Kæmper du med at finde det bedste serum til et inflammeret og rødt ansigt? Så er vi her for dig! Vi har lavet en opsummering af de mest effektive anti-rødme serummer, til alle dem, der lider af karsprængninger og sensitiv hud. Fortsæt med at læse for at opdage produkter, der er værd at teste.

Hudplejetips til karsprængninger og rødme i ansigtet

Mange problemer med rosacea-plaget hud stammer fra vores manglende viden om dens behov. Folk plejer at række ud efter en tilfældig lindrende ansigtscreme og ender med at få en dårlig reaktion på det.

Vi glemmer, at der er mange faktorer der irriterer reaktiv og rødmende hud, for eksempel høje eller lave temperaturer, toksiner, alkoholbaserede hudplejeprodukter, hårde renseprodukter (især eksfolierende) eller endda visse naturlige ingredienser (essentielle olier, koffein, ekstrakter fra chili eller hyperik).

Selvfølgelig er blidhed det vigtigste. Vi skal huske at vælge ansigtsprodukter og hjemmebehandlinger, der ikke udløser irritation og tørhed. En velvalgt blanding af ingredienser i et let produkt kan genoprette balancen og lindre reaktiv hud. Det er derfor, at et serum er et must. Det skal dog ikke være et hvilket som helst serum. Det skal være infuseret med lindrende naturlige ekstrakter, som har en god virkning på svage kapillærer.

Hvilken ansigtsserum mod rødme skal du vælge?

Kosmetikmarkedet er fyldt med ansigtsserummer mod rødme, især til rosacea-plaget hud, men det er kun enkelte af dem der virker rigtig godt for problematisk og sensitiv hud. Her er et par musthaves for dem, der ikke kan få styr på deres synlige blodkar: De bedste serummer mod karsprængninger!

Nr. 1 Nanoil Anti-Redness Face Serum

Nanoil Anti-Redness Face Serum
produkt hjemmeside: www.nanoil.dk

Vi har ikke fundet noget bedre serum. Nanoil kombinerer naturlige ekstrakter, som lindrer huden og styrker svage kapillærer: Buckeye, lindetræ og cypress-ekstrakt. Serummet er beriget med vitamin B3, der afholder kapillærerne fra at udvide sig samt Punarnava-ekstrakt, som er en ayurvedisk plante, der er kendt for sine anti-age effekter. De infuseres ind i en vandbaseret formel, der trænger nemt ind i huden og giver lindring efter første brug. Hyppig påføring kan gradvis lindre røde pletter og forhindre karsprængninger samt andre småfejl.

Nr. 2 La mer MED Anti-Red Couperose Concentrate

Et lille produkt med godt potentiale. Den vigtigste ingrediens er Marine Care Complex, som er en kombination af havsalt, algeekstrakt og ler fra havet. Denne unikke blanding indeholder også glycerin og silica. Ingredienslisten er kort og fri for potentielle irriterende ingredienser. Dette lette serum giver lindring til irriteret hud. Hyppig brug reducerer opblussen, mindsker urenheder og karsprængninger, samt holder ansigtet ungdommeligt.

Nr. 3 Exuviance AntiRedness Calming Serum

Dette serum anbefales til rosacea-plaget, sensitiv og nemt irriteret hud. Den adskiller sig også fra andre serummer takket være det store antal ingredienser, der er infuseret i en formel med let tekstur. Hver dråbe indeholder buckeye-ekstrakt, antiinflammatoriske peptider, ekstrakter fra alger og hvid the, koffein, zink og bisabolol. De arbejder sammen for at stoppe inflammation, styrker kapillærer og forhindrer uønsket rødme. Serummet har brug for et par ganges brug for at kunne udglatte ansigtet samt gøre det mere roligt og elastisk, samt frit for pgimentpletter.

Nr. 4 SkinCeuticals Redness Neutralizer

SkinCeuticals Redness Neutralizer er designet til sensitiv og tør hud samt akne rosacea. Det er baseret på en blanding af peptider, der forhindrer hudirritation og udvidede kapillærer. Tilføjelsen af antioxidanter får ansigtet til at se ungt ud igen, mens bisabolol, zink og sheasmør lindrer blussende hud. SkinCeuticals Redness Neutralizer virker på flere niveauer, samt understøtter rødmeplaget, irriteret og brændende hud. Du skal bare bruge det hyppigt, mindst en gang om dagen.

Nr. 5 The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10%

Denne creme-lignende serum er lavet til rosacea-plaget, problematisk og sensitiv hud. Da den er fyldt med azelaic syre, kan den lindre rødme men også lysne hyperpigmentering, mørke pletter og synlige blodårer. The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10% anbefales til daglig brug på rosacea-plaget hud. Den har en naturlig pH, er fri for alkohol og olie, og veganervenligt. Det bør bruges ved sengetid på et rent og tørt ansigt og undgå øjenområdet. En lappetest anbefales før brug.