Rangering af de 7 bedste øjenbrynsblyanter.

Hvilke produkter giver de bedste resultater?

Præcist kortlagte bryn er giver den perfekte ramme for ansigt og øjne. Leder du efter en blyant, der endelig vil leve op til dine forventninger? Hvis du har problemer med at finde og vælge den rigtige brynblyant, har vi lavet en liste over de 7 bedste øjenbrynsblyanter på markedet

En øjenbrynsblyant er enhver kvindes bedste ven. Skab fine linjer, fyld brynene med farver og camoufler enhver plet. Find ud af, hvilke blyanter der virkelig lever op til forventningerne!

TOP 7 brynblyanter

1# Nanobrow Eyebrow Pencil

brynsblyant nanobrow

Du bør overveje denne, hvis:

– du vil skabe ultrafine linjer,
– du leder efter et langtidsholdbart, behageligt og præcist produkt,
– dine øjenbryn er mangelfulde i form af huller og pletter,
– du ønsker altid at have fænomenale øjenbryn,
– du leder efter et automatisk, udtrækkeligt produkt,
– du vil se professionel ud hver dag.

nanobrow.dk

Dette er en professionel automatisk brynmakeupblyant, der ikke behøver at blive spidset. Spidsen er altid perfekt formet. Dens lange hold og egenskaber samt dens nemme anvendelse har resulteret i mange tilfredse brugere over hele verden. Utroligt pigmenterede nuancer og spidsens helt rigtige hårdhed er det, der efterlader brynene uimodståelige. Denne blyant er skabt til fans af smukke buer. Opnå resultater på bare et øjeblik – uden at det bliver tegneserie-agtigt. Dette produkt fungerer også godt til at skabe fjer-metoden, der definerer brynenes nedre og øvre kant og udfylder hele buen. Blyantens fløjlsbløde formel glider glat over huden og tegner små individuelle hår og maskerer de mere sparsomme områder. Den er vandfast og utrolig holdbar – den klarer let hele dagen uanset vejrforhold. Pomaden fra Nanobrow holder hvad den lover og giver smukke, perfekte øjenbryn ned til mindste detalje.

2# Benefit Cosmetics Precisely My Brow

Du bør overveje denne, hvis:

– du vil bruge en ultratynd præcis applikator,
– du ikke er tilfreds med dine øjenbryns udseende,
– du vil have dine øjenbryn til at se kraftigere og fyldigere ud,
– dine brynbuer er mangelfulde i form af huller og pletter.

Denne ultrapræcise blyant hjælper dig med at definere formen på dine øjenbryn på et øjeblik! Mangler du nogle hår? Tegn ekstra tynde linjer, der ligner rigtig ægte brynhår. Et par streger er nok til at belægge brynene med en smuk, naturlig farve. Dens unikke, super fine form sikrer drømmeagtige vidunderligt stylede øjenbryn. Den indbyggede komfortable børste giver maksimal komfort i makeuplægningen, så hele processen tager ikke ret lang tid.

3# Huda Beauty Bomb Brows Microshade Pencil

Du bør overveje denne, hvis:

– du leder efter et vandfast, langtidsholdbart produkt,
– du vil ikke kun style, men også pleje dine bryn,
– du ønsker, at brynene skal se vidunderlige ud, selv uden makeup,
– du har brug for at optegne ekstra hår.

Det er en meget tynd udtrækkelig brynblyant, der præcist fremhæver, skulpturerer og udfylder øjenbrynet og derudover former det korrekt så det holder hele dagen. Tegn små, naturligt udseende linjer for at opnå perfekt makeup hver dag. Huda Beauty brynblyanten er vandfast og forbliver intakt under alle vejrforhold. Hverken kraftig regn eller varme dage vil påvirke resultatet. Den robuste spiralbørste giver dig mulighed for at bruge den rigtige mængde pigment, således at resultatet aldrig ender med at se absurd ud. Skab makeup-look, der passer til enhver lejlighed. En yderligere fordel ved denne brynblyant er at formlen er beriget med E-vitamin, ricinusolie og kokosolie, hvilket får øjenbrynene til at se dejlige ud, selv uden makeup på.

#4 Dior Backstage Diorshow Brow Styler

Du bør overveje denne, hvis:

– du ønsker perfekt udseende øjenbryn,
– du vil have både kraftig og naturlig makeup,
– du leder efter en blyant, der tilbyder subtile nuancer.

En præcis brynblyant, der hurtigt udjævner formen på dine buer. Den har en meget tynd spids, der udfylder sparsomme områder fremragende godt. Den sikrer fantastiske øjenbryn hele dagen lang. Applikatoren kan trækkes ud med en vridende bevægelse – det hjælper med at skabe spektakulær makeup meget hurtigt og uden besvær. Blyanten fås i naturlige subtile nuancer, der fungerer godt til alle øjenbrynstyper. Professionel og stilfuld makeup der passer til enhver lejlighed? Alt er muligt med denne blyant!

5# KVD Skønhed Signature Brow

Du bør overveje denne, hvis:

– du elsker at bruge veganske og dyrevenlige produkter,
– du leder efter neutrale, subtile farver,
– du vil tegne ultrafine linjer,
du ønsker at skabe naturlige, ikke-overdrevne resultater.

Dette er en præcis bryn-stylingsblyant, der har en utrolig tynd spids, som er meget lille og oval. Den giver dig mulighed for at tegne meget små linjer, der ligner dine rigtige brynhår til forveksling. Skab den ønskede form med den længere side, og brug derefter den kortere side til at udfylde brynene for at skabe et naturligt resultat. Den vandfaste, langtidsholdbare formel holder også under ugunstige forhold. Du kan vælge mellem syv neutrale farver, så det er nemt at finde den, der passer til netop dint udseende.

6# Fenty Beauty Brow MVP Ultra Fin Brow Pencil & Styler

Du bør overveje denne, hvis:

– du ønsker at bruge et vegansk produkt,
– du leder efter en super tynd og vandfast blyant,
– du ville ønske, at din hverdagsmakeup kun tog et kort øjeblik.

Mød denne unikke brynblyant, der giver dig fuld kontrol over dine bryns udseende. Den super fine udtrækkelige spids i den ene ende og stylingbørsten på i den anden sikrer, at dine buer altid ser fantastiske ud. Produktet skaber ultratynde linjer, der giver dig mulighed for at nemt at udfylde de mere sparsomme områder. Rihanna har sørget for, at der findes nuancer, der passer til enhver kvinde, så du er sikker på at finde en, der passer til dig. Dens vandfaste naturlige konsistens vil forme og camouflere ethvert hul på et øjeblik.

7# Clinique Quickliner For Brows

Du skal gå efter denne, hvis:

– du ønsker at skabe tynde linjer,
– du ønsker at omdefinere din øjenbrynsform,
– du drømmer om naturlig bryndefinition,
– du leder efter et automatisk produkt, der ikke behøver at blive spidset.

Denne brynblyant vil bogstaveligt talt forbløffe dig. Den er skabt i form af en delikat blyant, der altid tegner nøjagtige linjer, hvilket giver dine brynhår den helt rigtige form og den helt rigtige fylde. Brug denne brynblyant til at konturere eller fremhæve dine brynbuer, den fungerer nemlig også utroligt godt alene, giver langvarige resultater og intensiverer den naturlige øjenbrynsfarve. Efter lang tids anvendelse, udtørrer formlen ikke. Dine øjenbryn vil være i perfekt stand i timevis. Blyanten skal anvendes på rensede øjenbryn, så du er i stand til at skabe originale makeup-looks hver dag!