TOP 5 mascaraer du bør kende!

Smukke, lange og tykke øjenvipper lynhurtigt? Uden en kosmetolog og kemisk vippelim? Det viser sig at det er muligt! Alt du skal gøre er at bruge et øjeblik på at vælge den perfekte mascara, som desværre kan vise sig at være ekstremt problematisk. Mange mascaraer kan ikke bare karakteriseres ved effektiv ydeevne, i stedet flager de af og ødelægger hele makeuppen. Det er derfor, vi har lavet en TOP 5 rangering af de bedste mascaraer, kvinder trygt kan stole på!

TOP 5 mascaraer værd at teste!

TOP 5 mascaraer værd at teste!

Takket være denne liste, burde det aldrig være svært at vælge den perfekte mascara igen! De mascaraer vi har rundet på ranglisten, lever op til moderne kvinders forventninger. Da vi lavede den rangering, overvejede vi faktorer som:

  • produktets holdbarhed;
  • praktisk påføring;
  • børsten der kommer med mascaraen.

Disse er på en måde de vigtigste faktorer, der afgør valget af den rette mascara. Så det er tid til at opdage mascaraerne, der giver dig mulighed for at opnå spektakulære resultater i din daglige øjenvippe makeup rutine

1. Nanolash Mascara

Første pladsen går til Nanolash mascaraen. Dette er en mascara, der allerede har opfyldt forventningerne hos tusindvis af kvinder rundt om i verden, og brugerne har kun gode ting at sige om den. 

Lad os starte med holdbarheden af produktet. Nanolash mascaraen indeholder en ideel konsistens, hvilket gør at den dækker alle vipper perfekt. Takket være den tørrer mascaraen hurtigt, og selv hvis du vil tilføje et ekstra lag, skal du ikke bekymre dig om, at mascaraen begynder at smuldre eller flage af. Derudover udtværes produktet heller ikke, når det udsættes for fugt. 

En anden vigtig faktor er variationen af valg, når det kommer til denne mascara. Brandet har udgivet to versioner af mascaraen, hvilket giver dig mulighed for at vælge det ideelle produkt. På mærkets hjemmeside kan vi vælge imellem:

Begge produkter er udstyret med perfekt formede børster, lavet af silikone. De giver dig mulighed for præcist at separere vipperne og dække dem med mascara fra rødderne til spidserne.

2. Lashcode Mascara

På næste plads er Lashcode Mascara. Dette er et produkt med et meget godt omdømme. Det bør noteres at denne mascara er meget langtidsholdbar. Brugerne pointerer tydeligt at den ikke udtværes eller smuldrer i løbet af dagen.

Du bør vide, at selvom Lashcode Mascara ikke er mærket som vandfast, indikerer brugere at den ikke udtværer i kontakt med vand. 

Hvad angår børsten der kommer med Lashcode Mascaraen, er der heller ingen klager. Den er optimalt formet, gør påføringen en rigtig fornøjelse og du skal ikke bekymre dig om mulige klumper på dine øjenvipper. 

3. Guerlain Maxi Lash So Volume

Guerlain Maxi Lash So Volume er en mascara med en fortykkende effekt. Det er meningen, at den skal tilføje spektakulær volumen til vipperne og gøre dem mere definerede. Brugerne indikerer at de har opnået den tilsigtede effekt, men først efter at have påført andet lag af produktet. Men dette bør dog ikke være et stort problem, da Maxi Lash So Volume tørrer rimelig hurtigt

Børsten er rimelig velformet. Den har korte fibre der er tilspidsede. Dette burde ikke medføre noget besvær under påføringen. Men du skal dog huske, at når den konfronteres med højere temperaturer, begynder mascaraen at udtvære og efterlade rest på øjenlågene. Hen ad dagen kan den begynde at flage af, især hvis du påfører flere lag.

4. Mac Mineralize Multi-Effect Lash

Den næste på ranglisten er Mac Mineralize Multi-Effect Lash mascara. Dette er en mascara fra et berømt mærke, der også er et af de bedste på markedet. Det er værd at starte med børsten, som er ret velformet. Den burde ikke medføre nogle problemer ved påføringen.

Mac Mineralize Multi-Effect Lash lader dig opnå den ønskede effekt efter første lag. Samtidig bør brugere forberede sig på, at den sidst på dagen kan begynde at blive lidt smuldrende og flaget. Du bør heller ikke tage denne mascara med i sauna – den har en tendens til at udtvære i kontakt med fugt.

5. Revlon Grow Luscious Bold Lacquer

En anden mascara, der er værd at være opmærksom på, er Revlon Grow Luscious Bold Lacquer. Det er en ret god mascara, selvom der er nogle forbehold ved den. Lad os dog begynde med de positive aspekter og tale om børsten. Den har korte børstehår med tæt afstand, der adskiller vipperne godt.

Den største ulempe er dog mascaraens levetid, som ikke kun smuldrer sidst på dagen, men også har en tendens til at plette øjenlågene, når den udsættes for højere temperaturer.

TOP 5 produkterne i ovenstående rangering, anses for at være de bedste. Nanolash mascaraen indtager førstepladsen, da den kommer tættest på idealet. Du kan frit teste vores valg og vælge den bedste mascara til dig selv!