Virker hjemmelavede kosmetikprodukter bedst?

Kaffepeeling – det hjemmelavede kosmetikprodukt alle kender til. Det dufter godt samt udglatter og plejer kropshuden. For at lave produktet blandes kaffegrums med én skefuld olie, balsam, eller creme. Kaffepeeling fjerner skællende hud, udglatter kroppens overflade, hjælper med at bekæmpe strækmærker og små ar. Derudover hjælper det også med at forbedre blodcirkulation. Det er en god idé at tilføje varm kanel eller sukker til blandingen – så skræller huden nemmere af.

veganprod3

Man kan selvfølgelig også prøve sig frem med agurk og citron tonic. Denne blanding opfrisker huden, renser porerne, og lysner huden. Den anbefales til folk som døjer med acne samt fedtet eller kombineret hud. Forbered et glas vand med kogt vand og tilføj et par skiver agurk og citron. Sæt blandingen til side et stykke tid og hæld den derefter i en flaske i mørk glas. Denne hjemmelavede tonic beholder sine egenskaber i omkring en uge. Den skal anvendes hver morgen og aften.

Ved at blande natron, citronsyre, aromaterapiolier, oliven- eller planteolie, frugt- eller urtedele kan man lave hjemmelavede badbolde. De første to ingredienser får boldene til at boble og opløse i vand. Aromaterapiolier giver blandingen en intens duft og olierne giver blandingen en fugtgivende effekt. Sidst, men ikke mindst, plejer frugterne og urterne kropshuden. Badboldsblandingen skal hældes i små forme og køles i køleskabet i 24 timer. De kan bruges så snart de er størknede.

vegan cosmetic

Man kan fremstille en yderst ernærende shampoo af æggeblommer. Bland to blommer godt sammen med én teskefuld honning og citronjuice. Masser blandingen godt ind i hovedbunden og skyl håret grundigt. Gentag denne proces flere gange. Husk dog på at håret, igennem denne behandling, kan absorbere æggeblommens duft.

Man kan også lave sine egne aromatiske bloklys med naturlig bivoks og et par dråber aromaterapiolier. Hæld den flydende bivoks i en glascontainer og placer candlewick i blandingen. Lyset kan bruges så snart blandingen er størknet ordentligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *