En Hyggelig Hjemmespa Aften – Påskønner Din Skønhed

Afslappende hjemmespa-ritualer – fyld din aften med ro og velvære

Det er ikke altid muligt at komme ud og få massage og anden afslappende behandling, så derfor har vi besluttet at dele de bedste tips og tricks, der gør det muligt for dig at nyde hygge og velvære hjemme i nydeligt selvforkælelse. Vi taler om spa-ritualer derhjemme.

Hvordan man kan skabe sin helt egen SPA-oplevelse hjemme?

Step 1: Mental forberedelse

For at sikre det bedst mulige resultat, skal du først planlægge tid og skabe det passende miljø og udtryk, som er bestemt for SPA-oplevelse. For at bevare de rigtige stemning og atmosfære, så start aftenens ritualer med et bad og gør det hyggeligt og afslappende. Tænd lys, lav afkoblende musik, og undgå at blive afbrudt.

Trin 2: Rengøring af ansigt og krop

Efter at have slappet af og kommet ind i det rigtige humør, er det relevante at starte med udførelsen af rensning med et godt ansigtsrensemiddel. Påfør det på ansigtet, giv det et par minutter for at virke, og skyl derefter af med varmt vand. Til slut, skal du fugte dit ansigt og gå videre til næste trin.

Trin 3: Ansigtsmaske 

Det skal være virkelig tiltrækkende og beroligende. Vi tilbyder dig at prøve en let blødgørende ansigtsmaske som et eksempel på din person type. Påfør produktet på ansigtet og lad masken virke i 10–15 minutter. Vask resterne af med lunkent vand.

Trin 4: Kropspleje og muskelslapning

Er det ekstra ubehagelig? Brug et par dråber æteriske olier til at berolige smerten. Nu, det er tid til at nyde et afslappende ritual: smør kroppen med blødgørende produkt og lav små cirkulære motioner med fingrene. Fortsæt fremad og giv din krop velvære.

Trin 5: Frossen-skønhed

“Cryo-skønhed” eller frossen-skønhed procedure er denne tid ofte kendt som en måde at udfører ansigts og kropspleje. Det gør det muligt at øge blodcirkulation og metabolisme. Brug dette værktøj, og du vil føle dig mere afslappet og modtagelig for følgende trin.

Trin 6: Træningseffekt

Aftenens ritualer ansigts og kropspleje kræver en træningssektion. Brug måder som f.eks. yoga eller yogamassage, for at få det bedste resultat fra dine ritualer. Ud over det, samlet set; at træne er en rørende måde at forynge kroppen på.

Trin 7: Herbal Care

Organiske produkter har oftest længere eller kortere procedurer, der indeholder udrensning, fodbad, en blid scrub og en aroma-zation af kroppen. Dette produktordinære udrenser, befugter og toner din hud.

Trin 8: Slangenbad

Slangenbad er en af de mest beroligende metoder til udførelsen af kropspleje, som består af et helt tab af peeling og et sensuelt spabad, der fylder med en kølespray. Det fungerer til at rense huden på en hel subtil, smuk og afslappet måde.

Trin 9: Massage

En af de mest fantastiske ting ved at have en SPA-oplevelse hjemme, er følelsen af at der er tid nok til at give dig selv the ægte massage. Med langsomme og cirkulære bevægelser; kan du nå skalp og hals, arme og ryg, så produkterne absorberes.

Trin 10: Er du klar?

Det er tid til at nyde den afsluttende fase. Det lyder som en kliché, men det virker. Når du føler dig afslappet, tag et tæppe og nyd varmen fra et sted og en fantastisk landskabet. Eurhassium metode anvendes virkelig, når du vælger denne type SPA-behandling.

Konklusion

Hjemmespa er en rare måde at introducere ind i den afslappende, nærende og opbyggende virkninger af SPA, som er vigtigt for vores helbred. Nyd magien af ​​et at hjemmespa ritual, fordi det kræver tid til deligence. Det er en rigtig god måde at give velvære og passe på dig selv. Vi foreslår, at du involverer sig i disse ritualer og giv dig selv tid til afslapning og selvpleje derhjemme. Hygge og velvære vil med garanti ledsage dig.

Sådan er en afslappende og minderig hjemmespa-aften! Husk på, at det er en af ​​de bedste måder at reparere din krop, tanker og følelser. Det er muligt og også selvfølgelig for alle!