Lancôme Exfoliance Clarte skrubbemiddel

Eksfoliering af ansigtshuden er noget vi alle burde begynde at gå mere op i. Hvis du gerne vil have blød, stram, og ungdommelig ansigtshud bør du købe Lancômes Exfoliance Clarte skrubbemiddel. Nu tænker du måske, ”Hvorfor lige præcis dette produkt?” Først og fremmest er det yderst effektivt. Derudover indeholder det frugtekstrakter. Sidst, men ikke mindst, lever det op til kravene som der stilles til kombineret og normal hud.

Lancômes Exfoliance Clarte skrubbemiddel lysner generelt misfarvninger og pigment mærker, udglatter og blødgør ansigtshuden, renser hudens porer, skrubber døde hudceller af, giver blodcirkulation et boost, forbedrer ansigtets stramhed og form, og stimulerer fornyelsesprocessen af hudceller. Når man fokuserer på disse funktioner bliver ens ansigt ungdommeligt igen. Med Exfoliance Clarte kan din hud hurtigt blive frisk og strålende på ny.

Exfoliance Clarte Lancome

Man bruger bedst Lancômes Exfoliance Clarte ved at massere produktet ind i renset hud med runde bevægelser. Efter flere minutters massage skal de eksfolierende pletter skylles af med varmt vand. Efter den første af disse skønhedsbehandlinger kan huden blive lettere irriteret og virke mere sensitiv end normalt – men husk at det er en normal reaktion. Af denne grund bør man dog ikke bruge en fugtgivende creme eller ansigtsmaske lige efter man har brugt Exfoliance Clarte.

Hvilke ingredienser består Exfoliance Clarte af? Produktet består hovedsaligt af frugtekstrakter. Ananasekstrakt highlighter for eksempel misfarvninger og hjælper med at løsne og smelte intercellulære forbindelser for at reducere antallet af døde hudceller i epidermis. Det andet ekstrakt er papaya, hvilket beskytter huden mod frie radikaler og rynker. Enzymet virker på en måde som minder om ananasekstraktet.

Lancômes Exfoliance Clarte skrubbemiddel købes i en blå tube med 100 ml. Der findes også en udgave som er udviklet til eksfoliering af tør hud. Dette skrubbemiddel købes i en orange indpakning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *