Mød de 5 bedstsælgende brow gels!

Brow gel er en ægte multitasker blandt brynprodukterne. Det sætter ikke kun din komplette brynmake-up men former også bryn, tilføjer volumen og udfylder hullerne. Den transparente version eller farvede, matchet med dine naturlige bryn, kan udføre mirakler. Med et par børstestrøg kan du lave fantastiske looks. Denne brynmake-up teknik giver effekten af fluffy, definerede og naturlige bryn. En god bryngel kan erstatte brynvoks, sæbe, mascara og endda.. øjenbrynslaminering!

brow gels rangliste

 Hvilken bryngel skal man vælge? Opdag vores top 5 valg for de bedste brow gels ifølge internetbrugere.

1. NANOBROW LAMINATION GEL

➜ Formel: let og gelagtig, beriget med castorolie
➜ Farver: Transparent, beige, brun, sort
➜ Fordele: 24-timers hold, vandfast, plejende egenskaber, en effekt af laminerede bryn, god præstation, kamuflerede huller, bekvem indpakning, silikonespolebørste.

Den ubestridte nummer 1 – den unikke Nanobrow Lamination Gel. Den lette formel løfter, giver volumen, former og sætter brynene, så du får et naturligt look. Den langtidsholdbare og gelagtige formel giver 24-timers hold uden behov for opfriskning. Den raffinerede spolebørste udfylder brynene jævnt med farve. Den lille størrelser sørger fr, at du kan påføre den rette mængde produkt og nå ind til hvert eneste brynhår. Nanobrow Eyebrow Gel glider nemt på, efterlader ingen strøg eller klistret finish. Den fortykker brynene optisk. Det er det første produkt af sin slags, der kan erstatte brynlaminering og levere en utrolig lignende effekt. Den skaber ikke en grim “kant” på brynene. Formlen tynger ikke de deikate brynhår ned. Den giver et blødt men stærkt hold med ét børstestrøg.

Mere information: nanobrow.dk

2. BOBBI BROWN NATURAL BROW SHAPER

➜ Formel: en let og fugtende formel, beriget med castor- og kokosolie.
➜ Farver: Clear, Slate, Blonde, Rich Brown, Neutral Brown, Mahogany, Espresso, Soft Black.
➜ Fordele: 24-timers effekt, vandfast, let formel, plejende egenskaber, god til at forme bryn, kegleformet spolebørste.

Bobbi Brown Natural Brow Shaper er en af de mest populære brow gels på markedet. Den elskes af kvinder verden over for de fantastiske effekter den leverer. Otte naturlige farver lader dig vælge den, der perfekt matcher dine træk. Bobbi Brown brow gel fremhæver brynene og former brynhårene, hvilket giver dem en naturlig fylde. Formlen med naturlige ingredienser, inklusive castorolie og kokosolie, nærer og fugter brynene. Den nærende Brow Conditioning Complex forbedrer svage bryn. Den kommer med en lille ovalformet børste.

3. GLOSSIER BOY BROW

➜ Formel: en cremet formel beriget med oliesyre, lecitin og kollagen; duftfri og alkoholfri
➜ Farver: clear, blonde, auburn, brown, black
➜ Fordele: cremet formel, bekvem indpakning, plejende egenskaber, naturlige ingredienser

Boy Brow gel fra Glossier er blevet et ikonisk brynprodukt. Den elskes af minimalister og fans af “no make-up” looket. Dette skyldes ikke blot dens gode præstation men også den cremede formel og gode design. Den giver et ikke-klistrende finish – den efterlader brynene bløde og fleksible. Den naturlige voks holder brynene på plads uden noget hård “kant”. Den skaber et tydeligt look, der holder hele dagen. Ulempen er, at gelproduktet i Clear ser hvidt ud og bliver transparent efter påføring.

4. REVITALASH HI-DEF BROW GEL

➜ Formel: nærende, beriget med soft-flex polymerer og lecitin, parabenfri, allergivenlig
➜ Fordele: vandfast, tosidet børste, naturlige ingredienser, plejende, god til formning af øjenbryn, kegleformet spolebørste
➜ Farver: Clear, Soft, Dark.

Revitalash H-Def Brow Gel styling og tinting gel hjælper med nemt at style, forme og sætte brynene i din daglige make-up rutine. Den kommer med en praktisk tosidet applikator med en kam, der kan adskille brynhårene, samt en traditionel børste til påføring af produktet. Ulempen er den begrænsede farvepalette; Revitalash brow gel kommer i 3 farver – clear, lys og mørkebrun. Formlen med nærende ingredienser styrker og forbedrer brynenes udseende og tilstand.

5. TOO FACED BROW WIG EYEBROW GEL

➜ Formel: gelformel med mikrofibre for at fortykke brynene
➜ Farver: Natural Blonde, Taupe, Medium Brown, Dark Brown
➜ Fordele: fortykkende mikrofibre, lille spolebørste, bekvem indpakning, skjuler huller.

Too Faced Brow Wig Eyebrow Gel er det seneste produkt på vores topliste. Et godt produkt til dem, der har tynde bryn med synlige skavanker. Formlen med de fine mikrofibre sættes sig på brynhårene og huden, hvilket udfylder huller og fortykker brynene synligt. De tilføjer utrolig volumen og fylder alle sparsomme områder. Det er en slags “extensions til bryn på tube”. Brow Wig Eyebrow Gel former, fortykker, definerer og sætter brynene for en “wow!”-effekt.