Vippeserummer Der Virkelig Virker. Se Vores Rangering!

øjenvippeserum

Vil du gerne pleje dine vipper ordenligt? Du får brug for et effektivt og professionelt product der vil gøre det nemt for dig. Det kan være pengene værd at anskaffe dig et vippeserum der, hvis man vælger det rigtige, kan gøre en kæmpe forskel. Et velvalgt vippeserum bør indeholder nøje udvalge ingredienser der stimulerer hårvækst, så dine vipper bliver tykkere og længere efter kun få uger. Derudover vil et sikkert valgt vippeserum supplere den eventuelle mangel på nærende ingredienser, og derved forbedre vippernes tilstand.

Hvordan vælger man et vippeserum?

Læs vores rangering af fantastiske vippeserummer og vælg den der passer bedst til netop dig. Vi har håndvalgt de mest effektive og sikre produkter som kunderne ivrigt river ned fra hylderne. Resultatet bliver vipper der er lange, tykke og fyldt med naturlig glans, og oven i købet vil de også blive styrket mod skadelige faktorere og falde mindre ud. 

Brug dit valgte produkt regelmæssigt og du vil se de første resultater hurtigere end forventet. Skønne vipper er lige om hjørnet! Brug et vippeserum hver aften efter at du har fjernet din makeup, og du er sikret et defineret og dragende look. 

Hvad skader øjenvipper?

Øjenvipper er meget skrøbelige og delikate, og skal passes godt på. Vippeserum er et første trin til at give dem de nødvendige ingredienser så de kan fungere ordenligt. Et velvalgt serum kan give dig utrolige resultater! Det er dog også vigtigt at begrænse alle de faktorere der kan skade dine vipper. 

Hvad skader vipperne?

Det kan være:

 • at bruge vippeextensions eller vippebukkere,
 • at bruge en mascara af ringe kvalitet,
 • ikke at få fjernet sin sminke ordenligt,
 • dårlig kost med mangel på vitaminer, mineraler og fedtsyrer,
 • visse typer medicin,
 • et vippeserum der ikke er korrekt valgt.

TOP 5 VIPPESERUMMER DU BØR OVERVEJE

Nanolash Eyelash Serum ★

 • Størrelse: 3 ml
 • Pris: meget lovende for et produkt af så høj kvalitet
 • Anmeldelserne siger: får meget online feedback og mange anmeldelser; bliver hyldet for dets super naturlige formel og reslutaterne
 • Hvor køber man det: www.nanolash.dk, samt i online- og fysiske skønhedsbutikker

Et af de bedste vippeserummer der findes. Det har en sikker formel, god til enhver der ønsker at forbedre deres look. Efter en 30 dages kur bliver vipperne 50% længere og tykkere. Du kan se startresultaterne efter kun 10 dages brug. Den naturlige og sikre formel plejer vipperne fra rod til spids. Dag efter dag bliver dine vipper mørkere og fyldigere. Påføringen af produktet er nem og behagelig takket være præcisionsbørsten. Efter grundigt at have fjernet din ansigts- og øjenmakeup, påfør en smule på vippekanten af dit øvre øjenlåg. Præcis som du ville gøre med en eyeliner. Ingredienserne i vippeserummet bliver hurtigt aktiveret og virker indefra. De beskytter mod skadelige faktorere, vippetab samt slid og vipper der knækker. Det supereffektive og troværdige vippeserum Nanolash Eyelash Serum er en favorit hos kvinder verden over!

Lashcode Eyelash Serum ★

 • Størrelse: 5 ml
 • Pris: billig hvis man tager en fremragende effekt i betragtning
 • Anmeldelserne siger: kunderne sætter pris på det for dets kvalitets ingredienser og dets hurtige resultater
 • Hvor køber man det: både online www.lashcode.dk og i butikker

Endnu et vippeserum der ivrigt bliver købt af kvindelige forbrugere. Det giver volumiøse og lange vipper, der vil chokerer dig. De perfekt udvalgte ingredienser sikrer dyb fugt, pleje og regenerering af selv de tyndeste og svageste vipper. Lashcode Eyelash Serum giver dig resultater efter kun 2 ugers brug. Den innovative formel indeholder soja- og hvedekimekstrakt med stærke regenererende egenskaber, arginin, der effektivt fugter dine vipper og forbedrer optagelsen af de nærende ingredienser, baicalein med mange vigtige flavonoider, der virker ved at danne et naturligt UV-filter, og et kompleks af regenerative peptider. Med Lashcode øjenvippeserum kan du tage dig af dine vipper som en professionel. Når du har fjernet din makeup, skal du bruge den præcise, tynde applikator til at påføre produktet på vippekanten af dine øvre og nedre vipper. Det har aldrig været nemmere!

★ RapidLash Eyelash Enhancing Serum ★

 • Størrelse: 3 ml
 • Pris: du kan få mere effektive produkter for denne pris
 • Anmeldelserne siger: et serum for dem der ikke kræver meget; bliver værdsat for dets nemme applikationsmetode og regenererende egenskaber
 • Hvor køber man det: du kan finde det både online og i butikker

Dette vippeserum stimulerer vippernes egen naturlige vækst. Det beskytter mod skade og gør dem stærkere og mere fleksible. Det er ikke underligt at produktet har opnået så stor success verden over. Produktets sikkerhed bekræftes af mange oftalmologiske og dermatologiske undersøgelser samt flere forbrugeranmeldelser. Efter kun 21 dage bliver dine vipper stærkere, sundere og meget længere. Ved regelmæssigt brug af produktet kan du opnå vipper du kan være meget stolt af. De bliver nærede, fugtede og regenererede og du kan nyde dit ny fantastiske look. 

★ RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner ★ 

 • Størrelse: 1 ml | 1.5 ml | 3 ml
 • Pris: over stregen, men det bliver begrundet med den høje kvalitet 
 • Anmeldelserne siger: gør vipperne længere og mere skinnende; kunderne klager over prisen; du skal vente længe for at se resultater
 • Hvor køber man det: du kan finde det i normale fysiske og online skønhedsbutikker

Et vippeserum udviklet af en specialist i oftalmologi. Det sikre dig høj kvalitet og der er lagt fokus på sikkerheden. Er dine vipper, korte, svage og har brug for en hurtig makeover? Dette produkt vil hjælpe dig af med disse problemer og tilføje en glød til dit look. Den avancerede formel med biotin, peptider, nanopeptider og sabal palme forhindrer hårtab, fugter dine vipper grundigt, blødgør en hvilkensomhelst tekstur og så har det antiinflammatoriske og beroligende egenskaber. Revitalash serummet er første trin til sunde, stærke vipper.

★ Xlash Eyelash Serum Conditioner ★

 • Størrelse: 3 ml
 • Pris: normal taget kvaliteten i betragtning
 • Anmeldelserne siger: kunderne er enige om at det gør vipperne længere; produktet kommer med en upraktisk applikator der tager for meget serum op ad gangen
 • Hvor køber man det: online og i fysiske butikker 

Dette vippevækstsserum er skabt af læger og skønhedsspecialister. Det er et naturligt alternativ til vippeextensions. Efter kun 3-4 ugers dagligt brug vil du se at dine vipper er blevet tykkere, stærkere og fyldt med glans. Den anbefalede kur holder 12-16 uger, men det er værd at holde ud når man ser resultatet. Dette vippeserum indeholder vigtige ingredienser: Folium Isatidis-ekstrakt, som gør øjenvipper mørkere, tykkere og forlænger dem, Cacumen Platycladi-ekstrakt, som fremmer vippevækst, og Nigella Sativa der giver tykkere og længere vipper.

Brug et vippeserum til at opnå smukke vipper!

Husk at de smukkeste vipper er sunde vipper, så ikke giv op på at pleje dine vipper. Vælg et effektivt vippeserum der virker! Brug et vippevækstsserum hver dag indtil du opnår dine ønskede resultater og bliv derefter ved med at bruge det regelmæssigt for at opretholde de fænomenale resultater. 

Et sikkert vippeserum sikrer dig længere, tykkere og mere modstandsdygtige vipper. Produkter til vippepleje er særligt anbefalet til dem med sensitive øjne og dem der ikke har råd til at få lavet vippeextensions i en salon. Ved regelmæssigt brug vil de aktive ingredienser styrke hårfolliklerne, hvilket vil resultere i, at dine vipper bliver stærkede og synligt længere. Du behøver overhovedet ikke at købe en dyr mascara eller at bruge falske vipper!