Nanoil for hår – en stjerne mellem olier

den bedste hårolie - NanoilNaturlige olier og hår oliering er det bedste valg hvis du vil nære, reparere og forskønne dit hår med det samme. Det er intet under at kosmetikindustrien bugner med hårolier. Desværre sker det ofte at søgningen efter en ideel olie ender med fiasko. Det er fordi at hårolier kan være fyldt med silikoner, parabener og en række substanser der skader dit hår. Der er et produkt der skiller sig ud af mængden af hårolier. Det er beundret og værdsat af mange kvinder.

Nanoil hårolie er elegant og eksklusiv. Det vil aldrig skade dit hår da den er fri fra parabener, silikoner og andre porestoppende substanser. Produktet er rigt på værdifulde olier, der er blevet udvalgt og sammensat perfekt til at matche tre slags porøsitet af håret.

Nanoil hårolie er blevet lavet med opmærksomhed på detaljerne. Den kommer i 3 versioner. Hver af dem har en anelse forskellig sammensætning og tjener en forskellig hårtype. Nanoil-brandet ved at enhver hårtype har brug for forskellige substanser der giver fuld pleje. Nanoil er tilgængelig i tre varianter, og tilfredsstiller derfor hårets specifikke behov.

 • Nanoil for hår med lav porøsitet vil hjælpe dig hvis dit hår er tykt, stærkt, tungt, mangler volume, bliver ofte fedtet, og det er meget svært for dig at finde plejeprodukter.
 • Nanoil for hår med medium porøsitet vil hjælpe dig hvis dit hår bliver skadet og er svært at style. Denne hårtype er tynd, kruset, statisk, og hårspidserne– er tørre eller spaltede. Dit hårs tilstand svækkes fra rødderne og du har bemærket hårtab.
 • Nanoil for hår med høj porøsitet vil hjælpe dig hvis dit hår er ekstremt skadet og dehydreret. Det har mistet dets glans, vitalitet og elasticitet. Det bliver skrøbeligt. Håret mister vand og fugt hurtigt, så det er hårdt at opretholde dets vand-lipide balance. Det ser uæstetisk ud, især når hårspidserne bliver tørre og spaltede.

Ingredienserne i hver af de tre udgaver af Nanoil er blevet udvalgt til at fuldt ud nære og reparere håret, såvel som give substanser der holder håret sundt og smukt. Hver version indeholder forskellige naturlige olier (matchet til hårets porøsitet) og nogle ekstra, fantastiske substanser der forstærker produktets virkning (f.eks. panthenol, keratin, lanolin, silke, UV-filter).

naturlig hårolie - NanoilNanoil-brandet ved at der er intet universelt produkt der ville pleje enhver hårtype. Årevis forskning i hårstrukturen og porøsitet har vist at hver af de tre hårtyper har forskellige behov og skal have forskellige næringsstoffer. Uegnet hårpleje vil ikke hjælpe dit hår. For at gøre tingene værre, vil det svække tilstanden og udseendet af dit hår. Det er derfor at tre udgaver af Nanoil er sådan en revolutionerende løsning. Alt hvad du skal gøre er at definere din hårtype, finde ud af dets porøsitet og… starte med at bruge Nanoil. Du kan bruge det på en lang række måder.

Nanoil er ikke blot en behandling for hovedbunden. Det giver fuld pleje. Takket være Nanoil hårolie, vil du kunne skaffe dig af med hårmasker, styling-væsker, varmebeskyttere, udglattende lotion, spray der giver glans, og serum for skadede spidser. Nanoil vil erstatte alle disse produkter. Det kan blive påført til hovedbunden og håret (som en behandling der skal vaskes af), til tørre eller fugtige lokker (som en leave-in behandling). Brug det som du vil, når du vil, og endda hvor du vil – Nanoil hårolie tilbyder uendelige muligheder.

VIDSTE DU AT…

naturlige olier er den koncentrerede kraft af naturligt plejende ingredienser, der er presset ud af frø fra de mest værdifulde planter der findes i forskellige dele af verden. Olier er kilden til flavonider, mineraler, vitaminer, og gode fedtsyrer. De ubestridte vindere når det kommer til hårpleje og reparation.

hår porøsitet er en af de vigtigste kriterier der definerer dit hårs tilstand og behov, samt den bedste måde at nære det på. Hårets porøsitet definerer størrelsen af hullerne i kuticula-laget. Der er tre typer af porøsitet: lav, medium, og høj. Jo højere porøsitet, jo mere skadet hår.

hår oliering er en behandling der involverer påføringen af en naturlig olie, eller en ordentligt udvalgt blanding af olier til håret eller (fortrinsvis) til håret og hovedbunden. Olier skal matche dit hårs porøsitet, så deres partikler kan passe ind mellem hårets kuticula.

19 kommentarer “Nanoil for hår – en stjerne mellem olier”

 1. Danielle S.

  Jeg har brugt linolie i de sidste par måneder og jeg kan se at mit hår er blevet vant til det så det er tid til ændring og jeg må lede efter noget nyt 🙂

  Svar
  • Grethe

   porøsiteten af dit hår er på en eller anden måde faldet, jeg havde en lignende situation: jeg brugte nanoil for hår med høj porøsitet fordi mit hår var meget tørt og skadet og efter et par måneder forbedrede dets tilstand betydeligt og jeg skulle skifte til nanoi for medium porøsitet! I øjeblikket er mit hår styrket og gjort tykkere

   Svar
 2. MaYa

  Jeg elsker din måde mit hår føles efter en olie behandling!

  Svar
 3. Alex

  Hvis det ikke var for denne olie, ville jeg have hår som en høstak 😉

  Svar
 4. Caroline

  det er så fedt at der er olier designet til forskellige hårtyper, så er der en større chance for at de hjælper

  Svar
 5. SkyFall

  Ifølge den her test er mit hår meget porøst men jeg er sikker på at det ikke altid har været sådan. Det blev skadet ved flere års afblegning og glatning. Selvom jeg påfører en maske efter hver vask, er det stadig skrøbeligt og tørt

  Svar
  • Johanne

   Jeg formåede at styrke sådan et hår og forbedre dets tilstand takket være den her olie så jeg kan anbefale det

   Svar
 6. Maggie

  En rigtig god artikel, jeg har ikke hørt om den her olie før

  Svar
 7. Ildfugl

  min frisør fortalte mig om det og jeg har brugt det i et par måneder. Det er virkelig fantastisk for mig og tro mig, jeg har brugt mange produkter der anbefales af hår-entusiaster og den her viste sig at være den bedste

  Svar
 8. Lissa9

  ret dyr 🙁

  Svar
  • LucyLu

   Prisen er slet ikke så høj for sådan et produkt, nogle af de olier der er en del af nanoil er ikke nemme at producere og derfor prisen. Kædebutikker er fyldt med billige olier og den rigtige olie er ikke engang i. Der er ingen anden måde end at betale mere for et godt kvalitetsprodukt

   Svar
  • Johanne

   Jeg bestilte to flasker sammen med min søster og det var billigere

   Svar
 9. kira-blog

  den til hår med lav porøsitet hjalp mig en hel del! Håret plejede at være livløst og nogle gange måtte jeg vaske det selv to gange om dagen fordi det blev fedtet så hurtigt

  Svar
 10. Ellen

  Effekten var ikke så spektakulær, måske har jeg ikke brugt den i lang nok tid, men den overvældede mig ikke efter de første par ganges brug 😉

  Svar
 11. Agnes

  Jeg må endelig prøve hårolie behandling for jeg bliver ved med at finde positive anmeldelser omkring det!

  Svar
 12. Jessica

  naturlige olier er de mest effektive hårplejeprodukter

  Svar
  • kira-blog

   hvis du vælger den rette olie for din hårtype så kan den her olie virkelig udføre mirakler

   Svar
   • Andrea

    så måske valgte jeg den forkerte (kokosolie) eller jeg gjorde noget forkert, jeg har ingen idé om hvorfor mit hår så så dårligt ud efter hår oliering

    Svar
    • kira-blog

     Du skal først prøve en masse olier og forskellige påføringsmetoder før du lærer hvilken der passer bedst til dig

     Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *