Tid til forandring! Hvilken DIY Lash Extension vippebuketter skal jeg vælge?

Kvinder elsker at eksperimentere med deres udseende, men de har nogle udfordringer, når det gælder øjenvipper. De kan gå efter semi-permanente lash extensions eller prøve en masse forskellige mascaraer. Hvis der stadig ikke er noget wow-resultat, så er der en gamechanger at se på DIY vippebuketter. Hvilket produkt er bedst?

De bedste Lash Extension vippebuketter til brug derhjemme. Hvilke funktioner skal de have?

DIY lash extensions har været en kæmpe nyhed på det kosmetiske marked. At sætte falske lash extensions på derhjemme uden hjælp fra en lash tech virkede tidligere umuligt. Kvinder var nødt til at bruge store summer penge og masser af tid på at få lavet vipper i salonen.

I dag er der andre muligheder. Takket være DIY-vippebuketter kan kvinder ændre deres look fuldstændigt på bare et par minutter. Og så kan de gøre det hele selv derhjemme. Kosmetiske mærker sørger for, at enhver kvinde kan opfylde sin drøm om perfekte vipper.

Samtidig er det svært at vide, hvad der er det rigtige valg, når der er så mange forskellige DIY lash extensions på markedet. Et spørgsmål er derfor: Hvilke er de bedste vippebuketter til hjemmebrug? Vi mener, at det er:

  • Variation; du bør være i stand til at skabe forskellige vippestile
  • Nem påføring
  • Hvor længe vipperne holder, og om de kan genbruges
  • Hvordan de ser ud

Hvis man vælger produkter, der opfylder ovenstående kriterier, vil enhver kvinde kunne opnå det ønskede resultat!

Lad os se vinderne! Rangliste over de bedste vippebuketter til DIY Lash Extension

Følgende liste præsenterer produkter til DIY eyelash extensions, der har fået de bedste online anmeldelser og som skiller sig ud fra andre.

Kvinder kan bruge ranglisten til når de skal finde deres perfekte vipper. De præsenterede fordele og ulemper ved de gennemgåede produkter viser, hvor nemme de er at påføre, og hvor længe vipperne kan bruges. Vi har analyseret dem i detaljer.

1. Nanolash DIY Lash Extensions

Enhver rangliste har der står øverst og i dette tilfælde er vi sikre på navnet. DIY Lash Extensions fra Nanolash – mærket, der allerede er kendt af kvinder over hele verden, tilbyder topkvalitet og særdeles effektive produkter.

Nanolash DIY Eyelash Extensions kan kaldes et premiumprodukt, og vi er ikke i tvivl om det, hvilket skyldes det solide materiale, fantastiske resultater såvel som produktets ekstraordinære æstetik.

Nanolash vippebuketter ser ekstremt naturlige ud. De enkelte vipper er utroligt bløde, og du vil ikke mærke nogen tyngde, når du har dem på – de er meget lette. Derudover er vipperne fastgjort til en fin, sort strimmel, som falder perfekt i ét med øjenvippelinjen. Takket være denne lille detalje kan selv begyndere være sikre på, at de nemt kan skabe flotte vippestilarter.

DIY Lash Extensions er også meget forskellige, pakken indeholder 36 stk. i tre størrelser: 10 mm, 12 mm, 14 mm. Derudover er der hele otte stilarter, som vi kan vælge imellem. Det giver mulighed for en række forskellige vippestilarter lige fra Russian Volume-lignende vipper til naturlige, elegante vipper til hverdagsbrug.

Mærket har også et komplet lash extensions kit på lager. Ud over vippebuketter indeholder det:

  • Nanolash bonder – den er beregnet til at fastgøre vippebuketterne og forbedre farven på vippehårene.
  • Nanolash remover – hjælper med at fjerne vippebuketter sikkert.
  • Vippepincet – lavet af rustfrit stål.
  • Nanolash sealer – den er beregnet til at fjerne det klæbrige lag og afslutte påføringen.

Produkterne i Nanolash-kittet er på fem milliliter, hvilket får dem til at skille sig ud fra konkurrenterne. Det fulde kit holder længe.

Mærket Nanolash garanterer, at man kan sætte vippebuketter på inden for kun 10 minutter, hvilket er blevet bekræftet af glade brugere, også dem uden erfaring. Kvinder siger også, at instruktionerne, der følger med kittet, er meget klare og ligetil.

Hvad angår holdbarheden af DIY Lash Extensions, lover Nanolash, at de kan bruges i op til fem dage. Overraskende nok siger brugerne, at de takket være den rette efterpleje fik lash extensions til at blive siddende i hele otte dage! Vi gætter på, at det er den bedste score, vi kan opnå under lash extension derhjemme.

En anden stor fordel ved Nanolash DIY Lash Extension er, at vippebuketterne kan genbruges. Selvom producenten siger, at de er til engangsbrug, har vi læst kommentarer, der siger, at vippebuketterne havde samme form og ikke blev deforme efter fjernelse. Kvinder nævner, at de anvender de samme vipper igen og nyder de samme resultater.

I betragtning af alle ovenstående faktorer er vi ikke i tvivl om, at Nanolash DIY Eyelash Extensions fortjener at være øverst på ranglisten!

2. Glamnetic Lash Extension Kit

Glamnetic Lash Extension Kit er det næste på listen. Det er endnu et sæt DIY vippebuketter, som du kan anvende derhjemme. Der er ingen tvivl om, at vipperne fra Glamnetic Lash Extension Kit er stærke, ret bløde og fine og sidder på en sort, fleksibel strimmel. Sammenlignet med Nanolash vippebuketter, for eksempel, er denne strimmel tykkere, hvilket kan se lidt unaturligt ud, plus at nogle kan føle tyngden af vippebuketterne, når de bæres.

Påsætningen af lash extensions vippebuketter bør tage omkring 10 minutter, men producenten nævner, at begyndere nok vil have brug for mere tid. Men øvelse gør mester. Vi er dog ikke sikre på, hvor længe de bliver siddende. Producenten nævner et par dage, mens brugerne siger, at de havde den på i to dage, andre i fem dage. Vi gætter på, at det er en af de største ulemper.

3. Amor Lashes QuickLash Starter Kit

Amor Lashes er et britisk mærke, som også har udgivet et kit med DIY vippebuketter. Produktet er ikke så populært som for eksempel Nanolashs DIY Lash Extensions, hvilket sandsynligvis skyldes, at det ikke er let tilgængeligt uden for Storbritannien.

Med hensyn til produktet tilbyder Amor Lashes QuickLash Starter Kit vipper af god kvalitet, der ser ret naturlige ud, men dem med mere erfaring vil bemærke, at disse ikke er den perfekte kopi af rigtige vipper.

Når det gælder påsætning af vippebuketter fra Amor Lashes QuickLash Starter Kit, kan man nemt gøre det på omkring 10 minutter. De naturlige vipper skal dog forberedes til processen, hvilket kan tage længere tid. Det anbefales at påføre mascara før påføring af vippebuketterne for at udjævne farven og gøre hårene lidt tykkere.

Amor Lashes QuickLash Starter Kit tilbyder vippebuketter, der formodes at holde i fem dage. Nanolash garanterer dog, at man kan bruge DIY Lash Extensions i fem dage, uanset hvordan vi påsætter dem eller andre faktorer. I tilfældet med Amor Lash nævner producenten, at vipperne kan holde mindre, hvis vi ikke påsætter dem på den rigtige måde.

4. Ardell X-tended Wear Lash System Kit

En anden plads på ranglisten indtages af Ardell X-tended Wear Lash System Kit. Disse DIY vippebuketter findes i forskellige størrelser og stilarter at vælge imellem.

Ved hjælp af dem kan vi lave Hollywood Volume-vipper eller bare tilføje lidt fylde til de naturlige vipper. Extensions er beregnet til at skabe et WOW-resultat, men i virkeligheden efterlader de os med vipper, der ser unaturlige ud. Ardell X-tended Wear Lash System Kit giver fyldige, stive vipper, og derfor skaber de ikke et naturligt resultat som for eksempel Nanolashs vippebuketter.

Ardell X-tended Wear Lash System Kit er et komplet kit med vippebuketter til hjemmebrug. Det indeholder alt nødvendigt tilbehør til nem påsætning af DIY lash extensions.

Producenten lover, at vipperne holder i et par dage, men vi kender ikke den præcise tid. Det er noget, man får at se og det er bestemt ikke positivt for kittet.

5. Invisi-Lash Kit TATTI

Invisi-Lash Kit fra mærket TATTI er den næste på listen. Igen er disse gode, men ikke de bedste vippebuketter til DIY-applikation. Ligesom mange andre extensions kommer disse også i et kit. Desværre inkluderer denne ikke en remover, hvilket betyder ekstra udgifter. Hvis du ikke får removeren med, kan du ikke selv tage vipperne af. For at gøre tingene værre er de medfølgende produkter til DIY-vipper mindre end produkter fra andre mærker. Alt i alt er dette kit ikke god værdi for pengene.

Invisi-Lash Kit TATTI tilbyder en bred vifte af vippestilarter og -længder, så man helt sikkert kan skabe forskellige øjenvippelooks, f.eks. Russian Volume-vipper. Vippebuketterne ser ret realistiske ud, og du mærker dem ikke. På den anden side lagde brugerne mærke til, at Invisi-Lash Kit TATTI vippebuketter ikke kan genbruges, og at de ikke er så holdbare som for eksempel Nanolash vippebuketter. Det er derfor, TATTI vippebuketter er næstsidst på vores liste.

Det er også vigtigt, at vippebuketterne fra Tatti er fastgjort til en gennemsigtig strimmel som i praksis ikke går i ét med den naturlige vippelinje. Det vil kunne ses på folk med naturligt mørke vipper, så hvis du er en af dem, der har naturligt mørke vipper, bør du ikke vælge den.

6. Velour-Xtensions Kit

Velour-Xtensions Kit er sidst på listen. Disse DIY lash extension vippebuketter fungerer bedst for dem, der har erfaring med påsætning af lash extensions. Hvorfor det? Det er på grund af den særlige applikator og en ret tyk strimmel. Disse to ting kan forhindre applikationen, hvis du ikke er dygtig nok.

Når det kommer til de looks, man kan skabe ved at påføre dem, er der ikke meget at komme efter. Velour-Xtensions Kit indeholder fine, naturlige og pæne vippebuketter. Den enkelte pakke indeholder et par længder, og du kan vælge en af flere vippestilarter.

Dette kit indeholder også nogle basistilbehør til DIY lash extension, men de er mindre end vippesættet fra Nanolash. Det betyder naturligvis, at de ikke holder så længe.

Velour-Xtensions Kit tilbyder lash extensions, der passer godt til dem, der har erfaring med at påsætte vippebuketter, og som også er klar til at nøjes med mindre, når det gælder kvalitet. Hvis du vil bruge dem til at påsætte vippebuketter for første gang, kan du få nogle problemer under processen.

Opsummering af de bedste DIY vippebuketter. Gode råd før du går i gang

Det kan være en udfordring at vælge de bedste vippebuketter til hjemmebrug. Det er vigtigt at finde ud af, hvilke lash extensions der er nemme at sætte på. Det er også vigtigt at vælge den rigtige vippestil og -størrelse, der matcher øjenformen.

Det kosmetiske marked er fyldt med DIY eyelash extensions, men der er én førende, nemlig Nanolash’s DIY Lash Extensions. Produktet tilbyder de bedste funktioner og skiller sig ud fra konkurrenterne.

Det er også vigtigt at vælge DIY vippebuketter, der giver dig mulighed for at opnå det ønskede vippelook. Så bliver det en ren fornøjelse at påsætte og have dem på.