Lashcode mascara: udtryksfuld make-up and effektiv vippepleje i én

Lashcode - bedste mascara i verdenEr det muligt at kombinere make-up med pleje af øjenvipperne. Det er bestemt muligt så længe vi vælger det rette produkt. Og denne form for skønhedsprodukt er Lashcode mascara der kombinerer kulsorte pigmenter, for at opnå en udtryksfuld øjenmake-up, med kraften af naturlige plejende ingredienser. Lær mulighederne at kende, der tilbydes af Lashcode, indenfor påføringen af hverdagsmake-up.

Her kommer mascaraen der dækker hver enkel øjenvippe med en super let, perfekt pigmenteret formel med en todelt karakteristika – forskønnelse og pleje af vipperne. Lashcode er et produkt der besvarer kvinders behov, og som ønsker at deres make-up er mere end bare almindelig. Afkod hemmeligheden til et charmerende look i den bedste version.

LASHCODE HAR TINGEN SOM KVINDER LEDER EFTER

Lashcode mascara åbner op for nye muligheder for tusindvis af kvinder der ikke har fundet denne ideelle mascara endnu. Den viser vejen for et udtryksfuldt look og smuk make-up mens den plejer øjenvipperne på samme tid. Takket være den præcise applikator og innovative formel beriget med nærende ingredienser, bare med et lag så kan Lashcode:

 • gør øjenvipperne tykkere og tættere uden at klistre dem sammen,
 • separerer øjenvipperne perfekt,
 • forlænger og bøjer maksimalt,
 • fremhæver øjnenes naturlige form,
 • giver 24-timers make-up holdbarhed,
 • forstærker og plejer øjenvippernes hårsække.

Denne revolutionerende egenskab ved Lashcode skyldes to bestanddele. Deres kombination skabte sådan en mascara der ikke blot er uerstatteligt indenfor make-up, men plejer også det delikate hår der vokser rundt om øjnene fra dens base til spidserne.

 • Formen af Lashcode applikatorbørsten gør det nemt at påføre mascara på korte og tynde øjenvipper. Den spidse ende sørger for at nå selv de mindste øjenvipper og dække dem med den intense sorte farve. Størrelsen af applikatoren og fordelingen af silikonebørsterne blev præcist designet til at lette påføringen af øjenmake-uppen uanset øjenvippernes form, længde og tykkelse, såvel som brugerens evner.
 • Lashcode formlen med to opgaver er nøglekombinationen af de bedste nærende substanser med ingredienser der dækker øjenvipperne med en sort farve for den definerede effekt og maksimalt holdbare make-up. Sunde og stærke øjenvipper, hvilket takket være sorption absorberer de bedste plejende ingredienser fra mascaraen, ser mere defineret ud med det pudderagtige pigment. De plejende ingredienser der findes i dette produkt inkluderer, blandt andet, vitamin E, Scutellaria baicalensis rod ekstrakt, pro-vitamin B5, arginin, såvel som to ekstrakter der stammer fra hvedeskud og sojabønneskud

16 kommentarer “Lashcode mascara: udtryksfuld make-up and effektiv vippepleje i én”

 1. Gudinde

  virkningen holder, man kan godt komme et par lag på uden at få edderkoppeben, ingen afskalding, og man får en dyb sort farve, hvilket er det vigtigste for mig, når det gælder mascara. Har lige bestilt den her mascara og jeg regner med, at det vil leve op til alle mine forventninger 🙂

  Svar
 2. Karla

  Lange, tætte vipper, der stadig ser naturlige ud, så længe du ikke bruger for mange lag. I så fald kommer dine vipper til at ligne de forlorne, men de er stadig flot adskilte. Anbefaler den på det varmeste.

  Svar
 3. Lykke

  Den er perfekt at bruge, meget hurtig og nem at komme på, et lag er nok til at give mig den virkning, jeg er ude efter, men hvis du vil fremhæve øjnene endnu mere, kan du bruge to lag. Den sværter ikke, og den skaber ikke af, ikke engang efter flere timer. Jeg er godt tilfreds med resultatet.

  Svar
 4. Magda

  Børsten er bare alletiders!

  Svar
 5. Liva F

  Børsten er fantastisk, jeg har aldrig set en, der adskiller vipperne så flot. Indtil for nylig var jeg fan af almindelige børster, men den her er skøn 🙂 10/10

  Svar
 6. Len27

  Årets bedste, helt perfekt 🙂

  Svar
 7. Maybritt

  Virkelig langvarig mascara, helt ærligt har jeg aldrig brugt make-up til døgnbrug, men den holder hele dagen uden at skulle genopfrisket. Og jeg behøver ikke at spilde tid på at fjerne makeup, den er let at fjerne med almindelig rensemælk.

  Svar
 8. Gitte

  Mine vipper er i god stand, og jeg har ikke brug for balsam, men jeg synes dog, at en mascara, der virker nærende for øjenvipperne er fantastisk. Jeg vil gerne prøve den på et tidspunkt.

  Svar
 9. Mirjam

  Jeg brugte den en enkelt gang, og jeg synes den er okay, men jeg vil aldrig bruge så mange penge på mascara

  Svar
  • Grethe

   Efter min mening er prisen ikke så slem for den her kvalitet og effektivitet.

   Svar
 10. Ravnen

  Jeg er mest tilfreds med, at den gør vipperne tykkere, for mine er ret lange, men tynde. Lashcode gør dem meget kraftigere og adskiller dem. Det ser ud som om der er flere af dem.

  Svar
 11. Nelly

  Helt fin

  Svar
 12. Florence

  ved du tilfældigvis, om jeg kan få fat i den i en butik? Jeg foretrækker at se, før jeg køber..

  Svar
 13. Pernille

  Er lige blevet færdig med flasken, og denne mascara holdt konsistensen til sidste dråbe uden at blive tyk eller klumpe. Perfekt kvalitet.

  Svar
 14. Rebekka

  Meget god, men for mig er den nogenlunde ligesom andre luksuriøse mascaraer på markedet.

  Svar
 15. Rie_29

  Du kan glemme alt om at bukke øjenvipperne, for det gør lashcode helt af sig selv 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *