to know Sådan gør du øjeblikkeligt øjenmakeup

Øjenmakeup er ikke kun en måde at forbedre og fremhæve dine øjne på, men også en måde at øge dit øjenomfang på. Mange piger ønsker at få det perfekte “åben øjenlook”, og det kan gøres nemmere ved at følge nogle lette beauty-trin. Så i dag diskuterer vi hvordan man laver øjeblikkelig øjenmakeup, og hvad der er de bedste beauty-tricks, enhver pige bør kende.

Trinstapasering

Når det kommer til øjenmakeup, er processen virkelig simpel og kræver ikke mange værktøjer eller produkter. Når alle produkter er afsat og klar til brug, skal man begynde med at følge et trinstapasering. Dette vil ikke kun hjælpe med at øge øjenomfanget, men også holde makeup på rette sted hele dagen. Dit trinstapasering er som følger:

  • Trin 1: Primer (hvis ønskes)
  • Trin 2: Øjenskygge
  • Trin 3: Pensel øjenliner
  • Trin 4: Vipper
  • Trin 5: Højlys
  • Trin 6: Eyebrow Pencil
  • Trin 7: Øjenskygge primer (hvis ønskes)

Primer:

Primer er det første trin til enhver god øjenmakeup. Dette er et fundament, som øjnene skal lægges over, og derfor skal det selv bruges, før man bruger øjenskygge. Anvend en god primer, som vil give huden omkring øjnene den subtile glød og fugtgivende holdbarhed, som det har brug for. Anvend din primer og lad den arbejde, indtil den er helt tør.

Øjenskygge:

Når primer har fået lov til at tørre helt, er det nu tid til at begynde øjenskyggen. Eyeshadow har evnen til at ændre form og størrelse på øjnene, og derfor er det vigtigt at vælge nogle nuancer, der vil gøre øjenoptikken større. Udover at vælge en øjenskygge, der vil understrege øjenfarven, skal man også vælge en nuance, der er en eller to toner lysere end øjnene. Dette vil hjælpe med at åbne op for øjenområdet og få det til at se større ud.

Når det kommer til øjenskyggeens placering, skal man begynde med at skyde skyggen på foldet, der ligger på den ydre del af øjenlåget. Læg den øverste skygge, der bør være det lysere tone. Derefter kommer det mellemtoner skygge, der skal placeres omkring det midterste af øjet. Når du har lagt det, er det nu tid til at placere det mørkere tone øjenskygge på foldet, der ligger tættere på øjenvipperne. For at skabe en højdepunkt, skal du placere en let skygge på det midterste af øjenlåget.

Pensel Øjenliner:

Denne teknik går længere end bare øjenmakeup. Det er et trick, der bruges til at give dine øjne det perfekte, fyldige og ungdommelige look. Pensel øjenliner er en populær teknik, der hjælper med at opnå et åbent og øget øjenomfang.

For at opnå det bedste look skal du begynde med det mørkeste fundament, du har. Anvend en sort øjenliner eller en sort mat øjenskygge, hvis du foretrækker en mere tonet ned kombination. Påfør øjenfoldet og træk derefter en tryllestreg ved at øge tykkelsen ud over foldet. Derefter skal du “tegne” et U-formet streg og tage lidt ekstra tykkelse på enden af det.

Fortsæt derefter med at femme dine øjenliner. Det kickstarter højdepunktprocessen og bidrager til den fyldige effekt. Skygge foldet og det øverste område på øjenlåget med en mørk skygge. Så er det tid til endelig at blande alt ud.

Vipper:

Er det næste trin til øjenmakeup. Hvilke type vipper man bruger, afhænger af det look, man ønsker at opnå. Hvis målet er et naturligt look, kan du vælge at bruge løse vipper. De er lette at anvende og giver et smukt look.

For et dristigt og glamourøst look til kan man vælge at bruge trylleforme vipper. Disse er populære blandt mange piger, da de hjælper med at skabe volumen og længden.

Når du har valgt dine vipper, skal du anvende et lag af mascara og kombinere det med vipperne. Start med at anvende mascara på det øverste område af øjenlåget, og brug derefter trinvis anvendelse på det nederste område. Zigzag-bevægelser skal benyttes for at sikre, at vipperne holder deres form og få øjenomfanget til at øges.

Highlighter:

Dette er det ultimative tip, som enhver pige bør være fortrolig med. Highlighter hjælper med at skabe illusionen af et større øjenomfang og et mere attraktivt og åbent look. Det er vigtigt at anvende den mere subtile ende af highlightern, da det, hvis det gøres forkert, kan ødelægge hele udseendet.

Påfør highlighter på det høje punkt på øjet ved hjælp af en affedtningsmiddel-fri makeup pensel, og kombiner det derefter med øjenskygget. Anvend derefter highlighter på det område, der er mellem øjenbrynet og øjenlåget. Dette vil fylde øjenområdet og hjælpe med at skabe det fy