TOP Retinol Ansigtsserum: A-vitamin når det er bedst

Hvem sagde, at retinol kun kan bruges på skønhedsklinikker? Det er en MYTE som skal afkræftes en gang for alle. Det er blevet bevist at A-vitamin er en fremragende ingrediens i skønhedsprodukter beregnet til dagligt brug. Det er på tide at lære de bedste ansigtsserummer med retinol at kende, og opdage de enorme krafter de besidder.

Selvom det opfattes som en af ​​de stærkeste foryngende kosmetiske ingredienser, er nogle mennesker lidt tilbageholdende med at implementere retinol i deres hudpleje hjemme. De tænker mere på det som en del af nogle dyre kosmetiske procedurer på skønhedsklinikken snarere end et element i deres egen makeuptaske. Hvis vi er overbeviste om, at retinol kun er forbeholdt professionelle hudbehandlinger, går vi glip af meget, for når A-vitamin anvendes korrekt, ser det ud til at være et kraftfuldt værktøj til at forbedre udseendet af vores hudfarve og booste vores huds sundhed!

Hvad er retinol? Hvad er dets egenskaber? Hvordan påvirker det huden? Bør du overveje at bruge det? Kan det skade huden? Svarene på disse og andre retinol-relaterede spørgsmål finder du nedenfor!

Spørgsmål & Svar: RETINOL I HUDPLEJE

1. Hvad er retinol?

Retinol er et A-vitamin-derivat, der har en foryngende effekt på huden. Det blev opdaget – eller faktisk blev det først grundigt undersøgt for dets hudforbedrende evner – i 1980’erne. Indtil nu har retinol været et af de mest almindeligt anvendte stoffer på æstetiske lægeklinikker og skønhedssaloner for effektivt at fjerne rynker.

2. Hvordan virker retinol?

De fleste diskussioner om retinol drejer sig om dets foryngende virkning. Denne evne til at stoppe tiden fra at efterlade spor på vores ansigter kommer fra retinols evne til at trænge igennem de dybeste hudlag og stimulere fibroblaster. Dette er de celler som er ansvarlige for at øge kollagen-, elastin- og hyaluronsyreniveauet i huden. Dette betyder at A-vitamin fremmer produktionen af de tre vigtigste elementer til at opretholde hudens ungdommelige udseende. På denne måde giver retinol smidighed, modstandsdygtighed og glathed, hvilket over tid oversættes til målelig rynkereduktion og en smukkere ansigtskontur.

Det er dog ikke det eneste som dette stof kan give os. Retinols bemærkelsesværdige evner bruges også til at behandle hud med akne. Hvorfor? Fordi A-vitamin stimulerer effektivt cellefornyelsesprocessen og derudover fremskynder det også celleomsætningen. Dette er et naturligt stof, der kommer ind i hudens porer for at rense dem og forhindre at porerne tilstoppes. Som følge heraf reduceres risikoen for inflammation drastisk. Derudover lysner retinol også pletter efter akne, solpletter og andre former for hyperpigmentering.

3. Hvorfor skal du bruge retinol?

A-vitamin er et uvurderligt stof, der udviser enestående evner til at forbedre huden. Du bør overveje at bruge det, hvis din hud er påvirket af akne og pletter, fordi retinol hjælper huden med at genoprette sin naturlige balance og forbedre dens naturlige skønhed. Det er en uvurderlig hjælp til den modne hud, der er begyndt at miste de bestanddele, der er ansvarlige for at holde huden i god form. Med andre ord har retinol vist sig at være et stærkt anti-aging våben. Kort sagt bør du overveje at bruge retinol til at have det godt i din egen hud og se smuk ud hver dag!

4. Er det sikkert at bruge retinol?

Nogle frygter at retinol er for kraftigt til at man kan bruge det hver dag. Og det er rigtigt at A-vitamin kan forårsage overfølsomhed for solen. Men det er der en løsning på! For at undgå den slags irritation i huden, skal du bare bruge retinol om aftenen, inden du går i seng. Men, hvis du alligevel vil bruge det om morgenen, skal du altid smøre solcreme på efter du har brugt retinol.

5. Hvordan påføres retinol?

Den måde, eller rettere den anvendte form for retinol, er meget vigtig – ikke kun for de opnåede effekter, men også vores huds sikkerhed afhænger af dette. Skønhedsklinikker bruger koncentrater af ren retinol, men dette sker under kontrollerede forhold. I daglig hudpleje er det bedre at bruge kosmetik med mindre koncentreret A-vitamin, der forbedrer huden uden at fremkalde nogen form for irritation. Et let ansigtsserum med retinol er den bedste løsning, fordi et sådan skønhedsprodukt indeholder nok A-vitamin til at give de ønskede resultater, men samtidig er koncentrationen lav nok til at forhindre uhensigtsmæssige virkninger.

RETINOL ANSIGTSSERUM: Gennemgang af de Bedste Hudplejeprodukter

● Nanoil, Retinol Face Serum

Størrelse: 50 ml

✔ forbedrer hudens elasticitet og modellerer ansigtets kontur
✔ opløser døde hudceller på overfladen og forbedrer hudens tekstur
✔ trodser hudens aldring
✔ reducerer rynker og fjerner hyperpigmentering
✔ hjælper med at helbrede svær akne
✔ lysner kedelig hud og hjælper med at få en jævn hudtone

Førstepladsen tages af Nanoils foryngende serum. Det eneste, der er så effektiv i anti-aging behandlinger. Det er formuleret med 100% rent retinol parret med et antioxidant – Punarnava ekstrakt. Denne duo lader Nanoil ansigtsserum behandle huden professionelt ved at forbedre dens skønhed og genskabe dens ungdommelige udseende. Det er en ultra-let og paraben- og silikonefri formel, som er i stand til at reparere selv de dybe hudlag allerede fra første gang du bruger det. Det blev udviklet til at bekæmpe alle problemer som påvirker akne-, moden og problematisk hud. Nanoil Retinol Face Serum udfolder dets virkninger, lige der hvor det er nødvendigt.

Kilde: www.nanoil.dk

● Rodial, Retinol Drops

Størrelse: 10 ml

✔ reducerer smilerynker og bekymringslinjer
✔ fjerner affald fra hudens porer
✔ fremmer en ensartet hud
✔ forbedrer hudens fugtighed
✔ normaliserer hudens funktioner

Et andet produkt, der er værd at anbefale, er dette lille retinol ansigtsserum fra Rodial. Retinol Drops er en 10% retinolbaseret hudbehandling, og det hjælper derfor med at få et sundt og ungdommeligt udseende tilbage. Formlen er temmelig let og absorberes hurtigt, men produktet varer ikke længe: størrelsen er lille, og man skal betale temmelig meget for den. Derfor kan Rodial Retinol Drops, på trods af en effektiv anti-aging-behandling, godt opfattes som for dyr at bruge.

● Peter Thomas Roth, Retinol Fusion PM

Størrelse: 30 ml

✔ efterlader huden fornyet og genoplivet
✔ fjerner forsigtigt døde hudceller 
✔ booster cellefornyelsen
✔ giver glat og frisk hud
✔ forbedrer fugt i huden

Hvis dette produkt var billigere, ville det være en alvorlig konkurrent til ansigtsserummet på førstepladsen. Desværre er det et af de dyreste retinol ansigtsserummer i denne sammenfatning, og derudover, er dets tilgængelighed meget begrænset. Retinol Fusion PM af Peter Thomas Roth er et produkt bestemt til dem, hvis hud mangler udstråling og er begyndt at få smile- og bekymringslinjer. Det er formuleret med 1,5% mikroindkapslet retinol og to vitaminer: C og E. Dette serum er perfekt egnet til alle hudtyper, men alligevel kan det medføre ubehag for hud som har en tendens til at blive irriteret.

● The Ordinary, Retinol 0.2% in Squalane

Størrelse: 30 ml

✔ giver en følelse af ​​frisk hud
✔ forbedrer hudens fugt
✔ efterlader huden glat
✔ begrænser den skadelige effekt af sollyset

Der var en tid, hvor mærkets retinolbaserede kosmetik vandt stor anerkendelse blandt alle skønhedselskere. Desuden er det værd at nævne The Ordinary ansigtsserum, alene på grund af dets attraktive pris. The Ordinary har et par retinol ansigtsserummer, som de tilbyder, og en af ​​dem er Retinol 0,2% in Squalane, som er et hudplejeprodukt med lav og sikker koncentration af retinol. Dette produkt indeholder ikke alkohol, silikoner eller vegetabilske olier, hvilket gør det til et perfekt produkt for alle hudtyper. Da det har en olieagtig konsistens anbefales det at bruge dette serum om aftenen. Det forbedrer fugtigheden, glatter ud og lysner huden, men det har ikke en stærk anti-aging effekt.

● LIQ CR, Night 0.3% Retinol Silk

Størrelse: 30 ml

✔ sletter uperfektheder
✔ nærer og fugter huden
✔ lysner mindre pigmentpletter
✔ fremmer regenerering om natten
✔ har en anti-aging effekt

Endelig et iøjnefaldende retinol ansigtsserum fra LIQ CR, der er virkelig let at blive glad for allerede efter første brug, og det er der tre grunde til. For det første gennemtrænger serummet huden ret godt, for det andet er det ikke tungt, og for det tredje er prisen ikke afskrækkende. Selv om koncentrationen af retinol (kun 0,3%) ikke er høj, er dette ansigtsserum godt til at trodse aldringen ved at forhindre, at der opstår bekymringslinjer. Plus der også er lactobionsyre og E-vitamin i, hvilket booster effekterne af retinol. Selvom dette ikke er det bedste ansigtsserum med retinol, giver det alligevel en effektiv støtte til huden om natten.