Firming Massage Mask fra Shiseido

Man kan købe Shiseidos Firming Massage Mask i to forskellige størrelse. Produktet kan købe i indpakninger med enten 50 ml eller 100 ml og er let genkendeligt takket være krukkens lågs irregulære form. Inde i krukkerne vil du finde et produkt som kan bruges til ansigtsbehandlinger. Hvordan anvender man ansigtsmasken? Firming Massage Mask skal bruges en eller to gange om ugen, efter man har renset huden med en toner eller et skrubbemiddel. Derefter anvendes kosmetikproduktet på ansigtet; masser huden i godt tre minutter. Det er værd at nævne at den sensitive hud rundt om øjnene ikke bør behandles med denne ansigtsmaske. Lad masken sidde i cirka seks minutter og fjerne den derefter med papirlommetørklæde eller koldt vand.

Shiseido2232

Shiseidos Firming Massage Mask er udviklet til brug på normal, kombineret, tør, og ekstremt tør hud. Ansigtsmasken har fugtgivende og celleregenererende egenskaber. Med regelmæssig brug bliver ansigtshudens tilstand synligt forbedret, da den bliver strammere, blødere, og friskere. Firming Massage Mask består af elementer såsom hyaluronsyre. Denne ingrediens hydrerer hudcellerne, eksfolierer døde hudceller, og forynger hudens udseende. Produktet er dermatologisk testet, så folk med sensitive hudtyper kan sagtens bruge det.

Hvorfor er det så vigtigt at massere Shiseidos Firming Massage Mask ind i huden? Under denne type behandlinger bliver huden hårdere og blodcirkulationen får et boost. Derudover gør denne anvendelsesmetode at produktet absorberes og fungerer hurtigere. Når man masserer ansigtet derhjemme sparer man penge, da man slipper for dyre skønhedsbehandlinger – og der er ikke den store forskel mellem de to behandlinger. Det eneste man skal huske er at anvende Firming Massage Mask på en systematisk måde og massere huden ordentligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *