Graet Miss Sporty Lash Enhancer

Vi vil alle gerne have lange, smukke øjenvipper, men vi behandler dem ikke altid ordentligt. Når man bruger mange tunge lag mascara og ikke fjerner dem inden man sover har det en ødelæggende effekt på vipperne. De fleste kosmetikprodukter vi bruger dagligt påvirker vipperne negativt. Hvordan styrker man dem så de kan blive så lange som muligt? Man kan for eksempel prøve Miss Sportys ’Just Clear’ serum.

jenvipperne indrammer øjnene og spiller en utroligt vigtig rolle i deres beskyttelse. Jo længere øjenvipperne er, jo bedre beskytter de øjnene mod støv, vragrester, og bakterier. Derudover fungerer de som sensorer som advarer os mod fare så vi kan nå at lukke øjnene i tide. Når vipperne bliver ældre bliver de svagere og mere tilbøjelige til at falde ud. Hvorfor bruge penge på falske vipper, extensions, eller arganolie (som bare skader vipperne yderligere)? Det er nemmere – og billigere – at købe ’Just Clear’ som hjælper øjenvipperne med at vokse sig sunde og tykke.

missspoty2Dette forstærkerprodukt har en fin, cremet formular som dækker vipperne uden at efterlade hvide rester når det tørrer. Der forekommer ikke klumper og øjenvipperne formår at forblive adskilt så man sagtens kan benytte mascara ovenpå balsammen. Det er meningen at serummen skal anvendes på vipperne med den tilhørende børste og efterlades til at tørre mindst to minutter før man lægger resten af makeuppen. Produktet er effektivt og varer et helt år, selvom man bruger det hver dag. Man vil kunne se resultater efter blot et par ugers brug, da vipperne bliver længere og mere fyldende. ’Just Clear’ balsammen ernærer og hydrerer vipperne. Takket være dens naturlige ingredienser bliver vipperne stærkere og mindre tilbøjelige til at falde ud.

Produktet er dermatologisk testet og godkendt, så man kan sagtens bruge det i det sensitive øjenområde. Tusindvis af brugere anbefaler varmt balsammen, da de selv har set en betydelig forbedring af deres øjenvipper indenfor de første fire måneder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *